Hogyan zajlik az abortusz? Mit csinálnak? Tényleg bizottság elé kell menni? Mindent szeretnék tudni róla.
ezzel az üzivel befejezem, ha tudnál olvasni angyalom, látnád, hogy missed ab.-on volt, és nem égetnéd be magad. Egyépként ha nem tudsz hozzászólni értelmesen, akkor minek írsz?
Sírnom kellett volna, amikor leírtam, hogy hogy működik?
Nekem is van 2 gyerekem, nem értem, mit kell ezen ennyire túlreagálni.
Hű, de paprikás hangulat, de mégis min ment a harc? Mert szerintem a moderátor kitörölt egy-két hozzászólást.
Kedves kérdező!
Nekem most kedden ment el a babám, aki tervezett volt, mégsem gondolom úgy, hogy te elrontanál valamit. Ha most nem tudod vállalni, akkor vállalod akkor, amikor felkészültél rá.
Én azt olvastam, hogy nekem úgy zajlik majd (ha szükséges lesz, holnap kiderül), hogy feltesznek egy tágító pálcikát, amitől kinyílik a méhszáj és aztán vákuumoznak. Állítólag nem annyira fájdalmas, de vannak kivételek...
Kívánok Neked soksok lelki erőt, mielőbbi felépülést és mihamarabbi képességet babavállalásra!
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!