Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik az abortusz?...

Hogyan zajlik az abortusz? Mit csinálnak? Tényleg bizottság elé kell menni? Mindent szeretnék tudni róla.

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom megtartani a babámat, mert elég nehéz anyagi körülmények között élek. Albérletbe, most keresek munkát, nincs biztos háttér. Ha valaki volt abortuszon, kérlek meséljetek. Köszönöm!
2009. jan. 4. 15:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
92%

ezzel az üzivel befejezem, ha tudnál olvasni angyalom, látnád, hogy missed ab.-on volt, és nem égetnéd be magad. Egyépként ha nem tudsz hozzászólni értelmesen, akkor minek írsz?

Sírnom kellett volna, amikor leírtam, hogy hogy működik?

Nekem is van 2 gyerekem, nem értem, mit kell ezen ennyire túlreagálni.

2009. jan. 4. 16:19
 12/40 anonim ***** válasza:
92%
Uram isten, hogy lehet olyat mondani kedves sértegető gyermekes anyuka létedre, hogy a válaszoló büszke az abortuszára??? Szerintem egy nő sem büszke rá. Sőt, a válaszoló nem is írta le részletes, vagyis nem a műtétet, hanem annyit írt mit vigyen a kórházba, meg mi a folyamata (ultrahang, nővédelmibe kell menni, aztán gondolkodási idő stb stb) Ha neked ez nem tetszik ,nem kell elolvasni. Senki nem jó kedvében ment/egy abortuszra. Még te is lehetsz ilyen szituációban!
2009. jan. 4. 16:27
 13/40 A kérdező kommentje:
Ne sértegessétek egymást. Ha valakinek nem tetszik a kérdés nem kell belemenni. Nem szabad ítélkezni senki felett se.
2009. jan. 4. 16:43
 14/40 anonim ***** válasza:
87%
Inkább egy helyesírási oldalra kéne írnod nem ide szapulni a másikat!! IQ varior! A kérdezőnek meg sok erőt és kitartást,és kívánom tiszta szívből hogy mielöbb rendeződjön az élethelyzeted!
2009. jan. 4. 18:20
 15/40 anonim ***** válasza:
25%
utolsonak uzenem be... hatod!!!
2009. jan. 4. 18:44
 16/40 anonim ***** válasza:
89%

Hű, de paprikás hangulat, de mégis min ment a harc? Mert szerintem a moderátor kitörölt egy-két hozzászólást.

Kedves kérdező!

Nekem most kedden ment el a babám, aki tervezett volt, mégsem gondolom úgy, hogy te elrontanál valamit. Ha most nem tudod vállalni, akkor vállalod akkor, amikor felkészültél rá.

Én azt olvastam, hogy nekem úgy zajlik majd (ha szükséges lesz, holnap kiderül), hogy feltesznek egy tágító pálcikát, amitől kinyílik a méhszáj és aztán vákuumoznak. Állítólag nem annyira fájdalmas, de vannak kivételek...

Kívánok Neked soksok lelki erőt, mielőbbi felépülést és mihamarabbi képességet babavállalásra!

E.

2009. jan. 4. 18:52
 17/40 anonim ***** válasza:
90%
kultúr anyuka.... nagyon keménykedsz így virtuálisan.szegény gyerekek ezért lesznek sötétek és agresszívak mert ezt látják,a jó példa helyett!! :)
2009. jan. 4. 19:32
 18/40 anonim ***** válasza:
89%
Ha még nem szültél hüvelyi úton felhelyeznek tágító pálcikát, ezt azt hiszem nem írták előttem. Mást már nem is merek hozzáfűzni, mert még én is le leszek kiabálva :)
2009. jan. 4. 19:44
 19/40 anonim ***** válasza:
90%
Felhelyeznek egy tágitó pálcikát,zselével,majd várni kell 3óra hosszát,amig hat,és jól kitágulsz,majd 3óra mulva,altatásban elvégzik a műtétet,ami 15-20perc.már a szobában fogsz felébredni,és semmire nem fogsz emlékezni.a tágitás rohadt fájdalmas lesz.az ára 28540. jöhetnek a lepontozások....
2009. jan. 4. 19:51
 20/40 anonim ***** válasza:
80%
légy jó és vigyázz magadra egy sors társ.kit érdekel,hogy ki mit mond éld az életed ugy ahogy te akarod.majd akkor szoljon az életedbe ha bekopog hozzád több millió ft-tal.puszi
2009. jan. 4. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!