Másnak is néha kellemetlen amikor a baba mozog? A terhesség vége fele fájni fog? Számitsak erre?
Imádom mikor mozog, hozzá vagyok szokva, és már mikor 1 vagy 2 napig nem érzem már az idegbaj kerülget.
De hogy van mikor olyan mintha nyomna kifele, egy ponton igy feszít kifele, akkor szokott kellemetlenebb lenni mikor a köldököm környékén csinálja, az másnak is kellemetlen érzés?
Mert mindenki azt mondja ennek nem kéne fájnia, meg nem rossz erzés stb.
Es persze imadom mikor mocorog mert megnyugtat meg boldog leszek tőle csak hogy ha már most 20 hetesen kellemetlen mikor még nem is olyan nagy, akkor készüljek arra, hogy a vége fele lehet fájni fog?
Másnál ez hogyvolt?
Nem is feltétlenül az volt kellemetlen, ahogy mozgott, bár néha úgy éreztem a bordáim ki fognak esni. Meg volt olyan, hogy a húgyhólyagomat rúgta meg, így majdnem bepisiltem. 🙈
A hasbőröm akart szétrepedni (bár striák nélkül megúsztam).
Én a legvégét megúsztam, mivel 37. héten szültem, de az utolsó pár hétben kézzel/lábbal néha úgy benyújtózott a bordáim közé, hogy fennakadt a szemem :)
Mondjuk nekem inkább érdekes/kellemetlen volt,kifejezetten fájdalmas nem volt soha.
Nekem néha olyan mintha a hólyagomat fejelné meg, akkor kicsit összerezzenek mert kellemetlen. De nekem pl olyan fájdalmasat nem mozgott eddig mint ahogy riogattak ismerős anyukák. Elég "nyugodt" a babám, nem szokott fájdalmasakat rugkapálni szerencsére. Esténként, főleg zuhany után szokta kinyomni magát egy oldalra de az se fáj.
Most vagyok 37 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!