Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi okoz közepesen erős vérzést...

Mi okoz közepesen erős vérzést a terhesség 1. Trimeszterében, ami nem vetèlés. S kiderült, hogy mitől volt, ha volt ilyen gondja?

Figyelt kérdés
febr. 11. 00:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem változó. Pár nap-1 hét. Aztán 1-másfél hét semmi és újra. Inkább ez volt az ijesztő, hogy azt hittem már vége és megint pecsételés. Mindig ellenőrizni kellett, hogy igen, ez is "csak" az, a baba jól van.

febr. 11. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
8# vagyok. Nálam is mindig újra jött a vérzés,volt hogy rendes vér,volt hogy barna,majd nálam a vérömleny is darabokba jött. Sajnos 1 hónap volt,kiürült és eltűnt.
febr. 11. 19:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Babának nem lett baja tőle? Egyenlőre nálam nem láttak hematómát, remélem nem vetèlés. Nincsenek görcseim, nem darabos a vér, csak aggaszt néha a mennyisége.
febr. 11. 22:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem a baba alatt volt, így nem olyan veszélyes, mert nem tudja a vér elsodorni. Lehet, hogy még van valami belőle, de már több mint 3 hete nem volt vérzés. 2nap múlva kiderül.

Elhiszem, hogy ijesztő, főleg így, hogy nem tudni, honnan jön.

febr. 11. 22:58
 15/18 anonim ***** válasza:
8-12# vagyok. Nem lett gond. Amikor elsőnek elöntött a vér 11+2 napos voltam,görcs nélkül a semmiből jött ahogy kiszálltam az autóból. Akkor úgy voltam,biztosan vetélés,ennyi volt. De ott dobogott a kis pici szíve. :)Akkor feküdtem kórházba is egy ideig. A többi nagyobb vérzésnél is mindig rendbe volt,fejlődött,stb.,pedig elsőnek a hematómát a lepény mellett látták,odaért a széle,sajnos. Később már "csak" a méhszáj felett volt közvetlenül,utána kiürült onnan. Az első nagyobb vérömlenynél,ami egybe jött ki,elgondolkoztam az-e,akkor az ügyeletre bementem. Akkor feszült is a hasam,meg nekem amíg ürült és jött pici,akkor is feszült,sajnos. Rendbe volt akkor is. 15-16. héten már semmi nem volt látható az UH-n,azt a hasi érzést azóta sem érzem. Most vagyok 22 hetes,lekopogom azóta sincs semmi,picivel minden oké. Persze azért bennem maradt a para,mivel akkor sem volt előjele,hogy nehogy megint 1x csak ilyen történjen. Illetve ott nyilván frusztráló volt,főleg mikor elmúlt 1-2 napra,majd újra. Akkor még mozogni se éreztem,sokat agyaltam,hogy vajon most éppen vetélek vagy a hematóma továbbra is. Nem egyszerű,kitartást! Bízz benne,hogy minden rendbe lesz. Sokaknál hallom egyébként,hogy a hematómát nem egyből látják. Hány hetes vagy?
febr. 11. 22:59
 16/18 A kérdező kommentje:

7+2 napos. Most voltam az orvosomnál, sajnos úgy néz ki, hogy vetélés. Még fel sem tudom fogni, csak a zúgó hang van a fejemben és a kérdések sora, hogy miért?

Tervezett baba volt. :(

febr. 12. 11:43
 17/18 anonim ***** válasza:

#16!Nagyon sajnálom☹️ Én is így veszítettem el az elsőt, egyre erősödő vérzéssel. Mindent megtettél, valószínűleg nem volt életképes. Nem lehet mindent kivédeni. Most egy darabig nagyon rossz lesz, de napról, napra könnyebb. Aztán újra terhes leszel És minden rendben jön.

Én sem felejtettem el és nem is akarom. Volt feladata, ha csak rövid időre is. Ő mutatta meg nekem, milyen terhesnek lenni és hiszem, hogy ő küldte nekem a testvérét, hogy mostmár ne szomorkodjak. Átadta neki a helyet. Ugyanis ha ő megszületett volna, a mostani magzatom nem lehetne.

febr. 12. 12:16
 18/18 A kérdező kommentje:
💔😭
febr. 12. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!