Szerintetek ez egy erős pozitív terhességi teszt?
Két napja pozitívat teszteltem, azóta mintha erősödött volna, bár nem vagyok benne biztos.
Mennyire várható, hogy olyan erős legyen, mint a control csík?
Kommentben teszek be képet.
Az első várandósságomnál egy hétig "meg fog jönni" érzésem volt kb. a nem várt környékén, semmi egyéb, majd a 7. héttől kezdtem rosszul lenni a 14. hétig. Émelygés, szagundor (pl. a sült hús szagát nem bírtam elviselni), illetve fel is erősödött a szaglásom, ízlelésem, így csomó mindent nem esett jól megenni. Volt egy állandó alap hányingerem általában, nem kívántam semmit, de ha nem ettem, mégrosszabbul lettem. Ha ettem és az éppen nem tetszett a gyomromnak, akkor ment a hasam... A semmiből jöttek rám menten elájulok érzések, egy lépcsősortól is levert a víz és azt hiszem ennyi.
Most a másodiknál (11 hetes vagyok), annyi a változás, hogy nem volt meg fog jönni érzésem és szinte a nulladik pillanattól él minden tünet, amit fent leírtam. Mostanában érzem úgy, hogy már van 1-1 nap, amikor jobban vagyok, befogadóbb a gyomrom. De egyébként is volt néha ilyen. Remélem már tartós marad. Ja és most pluszban állandóan ég a gyomrom, az elsőnél ez csak a harmadik trimeszterben jött ki. :)
Mindenesetre az, hogy ilyen korán milyen tünetei vannak az embernek sem jelent igazán semmit. Sajnos az első ultrahangig körömrágás tövig... meg mondjuk nekem utána mindegyik is ilyen volt. :D
Éppen csak hogy 5 hetesen miért akar mindenki már egyből tüneteket? :D
Lehet,hogy nem is lesz tüneted, élvezd ki :D
Amúgy gratulálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!