Számít-e egy terhességi teszt halvány pozitív eredménye 2 óra múlva? Amikor csináltam akkor negatívat mutatott 5 percen belül, viszont most újra ránéztem és halványan látom a második csíkot (predictor early teszt)
#3!🤣 Én is ezen gondolkodtam. Mágikus nézése lehet a kérdezőnek. Aztán biztos ránézett még egyszer és a 2.csík is lerepült 😁
Kérdező! Ez a teszt tök negatív!
1. Rá van írva a papírra, ami a teszten van feketén fehéren, hogy meddig értékelhető, ez általában max.5 perc. Utána tök mindegy mit mutat.
2. Egy tesztet sem kell szétszedni ahhoz, hogy látható legyen a 2. csík. Számomra egyszerűen érthetetlen mi viszi erre a nőket.
3. Ez még így is full negatív.
(Ne haragudj, hogy bunkó voltam és nem azt írtam, amit vártál.)
Ne haragudj kérdező, akármennyire is jóindulatú akarok lenni, ilyenkor teljesen átjár az az érzés, hogy az emberiség megérett a pusztulásra.
1. Le van írja a nyüves tájékoztatóban, hogy időn túli teszt NEM érvényes!
2. Pozitív teszthez nem szétszedni kell a tesztet, hanem terhesnek kell lenni.
3. Ha te két csíkot látsz, nézesd meg a szemed, mert valami nem oké a látásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!