Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kivel történt hasonló?Elmúltak...

Kivel történt hasonló?Elmúltak a terhességi tüneteim (6 hetesen) tegnap volt egy kis vérzèsem is.Kapok progeszteront,a vérzés miatt felemeltem az adagot orvos javaslata alapjàn.Rutascorbint bevettem,azóta nincs vérzés. Nagyon félek h elment a baba.

Figyelt kérdés

#vérzés #Tünetelmúlás
febr. 4. 19:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Vagy ez lombikos terhesség?
febr. 7. 11:15
 22/31 A kérdező kommentje:
Persze,Udvardy professzor javaslatára kezdtem el használni.Igen ,ő egy lombik baba.
febr. 7. 11:42
 23/31 anonim ***** válasza:
Első babansl nekem is ez volt a rutascorbin segített! Ekkora terhességnél még nem kell lennie babának. Nálunk ovuláció után 27. Napon meg csak szikholyag volt, 29. Napon volt 3 mm embrio pulzálással. Azért írom a dpok számat mert nem szabályos a ciklusom
febr. 8. 12:30
 24/31 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél véreztem 7.hét körül elment a baba (mire kórházba jutottam már nem volt szívhang)másodiknál,harmadiknál is véreztem sőt a másodiknál 3szor is még a 12.hét után is,rutascorbint kaptam rá utánna minden rendben volt.
febr. 8. 13:29
 25/31 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó eredményt kaptál, próbálj megnyugodni és bízni magatokban! :)

Ilyenkor az ember amúgyis vérbő mindenhol, könnyen lehet minden komolyabb ok nélkül is pecsételgetés. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne fordulj orvoshoz, ha erősödne, vagy bármi lenne, csak próbálj ne stresszelni.

Tudom, könnyű mondani. Hasonlóan jártam, csak nálam látott felritkulást is a doki, szóval éppen a kanapén tespedek, 2 hete várakozó állásban nyugtatgatom magam és mantrázom, hogy a hétfői uh-n minden rendben lesz. :) Kitartás!

febr. 8. 13:37
 26/31 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
máj. 1. 07:49
 27/31 A kérdező kommentje:
Sajnos spontàn vetélésem volt.
jún. 30. 08:25
 28/31 anonim ***** válasza:

#27! Nagyon sajnálom!😢 Drukkolok, hogy a következő már sikerüljön🤞

jún. 30. 11:50
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm,azóta már újra 7 hetes terhes vagyok és láttuk-hallottuk a babát:-)
júl. 29. 20:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó:)
júl. 29. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!