Mikor kezdődik terhesen a kívánós időszak? Majdnem 14hetes vagyok és még semmi különöset nem vettem észre.
Ezt honnan vetted hogy feltétlenül, kívánni vagy utálni kell bármit is?
Az igaz hogy a terhesség velejárója lehet, de nem mindenkinél!
Viszont ha most nem érzed, attól még később lehet hogy lesz valami amit nagyon meg fogsz kívánni vagy utálni.
De örülj ha így van!
Még nem maradtál le semmiröl...de nem biztos, hogy az a fajta kivánosság nálad is elöjön, ami másoknál, de ez nem jelent semmit. Valoszinü rendesen táplálkoztál a baba elött is, és a szervezeted csak aktuálisan igényel olyan dolgokat, amik az éppen megkivánt ételben vannak.
Én pl a terhességem elött éjjel-nappal édességet ettem, rendes kaját nemigen, és most szinte rá sem birok nézni az édes dolgokra...nyilván igy reagál a testem arra, hogy elég volt a cukorbol...:)
És szerintem ez nem hülye kérdés...azért van ez a forum, hogy aki nem tudja mással megbeszélni a problémáit, itt megteheti.:)
Boldog babavárást:)
Köszi aranyos vagy nagyon!
Igazad lehet az édességgel kapcsolatban, mert terhesség előtt rengeteg nutellát megettem, néha két nap alatt elment egy üveg, most meg itt romlik rám bontatlanul hónapok óta. :D De ettől függetlenül eszem édessegét, de nem olyan sokat, mint ezelőtt. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!