Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért szenved sok kismama a...

Miért szenved sok kismama a rosszulléttől, ha van rá gyógyszer?

Figyelt kérdés
Az első trimeszterben járok, nagyon hamar kezdődtek a rosszullétek és egész nap tartanak. Rögtön mondta a doki, hogy ha rosszabbodna, szóljak és ír fel Cerucalt. 2 hét szenvedés után írattam is fel, valóban rajta van a betegtájékoztatón, hogy szedhetik kismamák is. Max 3x1 a napi adag, nekem egy fél már megváltás egy napig. Miért található erről alig valami a neten, miért azt olvasom mindenhol, hogy ki kell bírni?

2024. febr. 2. 13:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
20# Azért az meg a másik véglet,amit írsz. De itt nem egy krónikus betegségről van szó.
2024. febr. 2. 16:09
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek hat a gyogyszer, nekem pl. nem hatott.

Vagy nem mindenki akar gyogyszert szedni koraterhesen plane, mikor fejlodik az idegrendszer.

2024. febr. 2. 16:11
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Dehogy bíztatok erre senkit. Az érdekelt, miért nem elterjedt ez.
2024. febr. 2. 16:17
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Amiota terhes vagyok, probalok kevesebb gyogyszert szedni. Csak akkor veszek be pl fajdalomcsillapitot, ha mar orak ota faj es mar hanyingerem van tole. De a mult heten ket nap is ugy telt el, hogy reggeltol delutanig kb orankent hanytam, vizet is. Arra aztan nem hatott volna gyogyszer. Illetve de, vegbelkupot probaltam..ami aztan negyed oraval kesobb kijott, alul. Harmadik nap kezdtem inni (mert akkor mar nem hanytam) valami rehidratacios granulatumot, olyan sos volt mint a fene, de az bennem maradt. Meg csak 12 hetes vagyok, de mar 5 kilot fogytam.
2024. febr. 2. 17:47
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem akartam ilyesmiket szedni. Szépen lefogytam legalább terhesen mert nem nagyon kajáltam a rosszullétek miatt.
2024. febr. 2. 23:02
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Én napi 5-6x hánytam teljesen végig konkrétan a szülőszobaban is kellett, 38 hetesen meg tükröztek mert vert hánytam. Borzalom volt az egész a sav szét mart mindent, nem is tudom hogy éltem túl. A doki végig azt mondta a terhesség nem betegség ki kell bírni, ( megkeseredett szipirtyo volt) aztán a kórházban kaptam egy gyomorvedot az meg szepitette az utolsó 2 hetet, hánytam továbbra is de már nem fajt. Mikor mondtam a dokinak hogy mit írtak fel, azt mondta” Ja igen azt lehet szedni” hat kosz b@zsmeg.

Többet a tájára se mentem. Ha nekem ajánlják tuti beszedem nem is kérdés.

2024. febr. 3. 12:02
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Én cocculinet szopogattam egyfolytában. Csak azzal birtam ki! Gyogyszert nem szednék szerintem! Első kisfiammal nagyon sokszor lettem lazas, sok lqzcsillapitot vettem be. Volt h majdnem korhaz lett és most idegrendszeri fejletlensége van! Tornázni jarunk heti 2x
2024. febr. 3. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!