Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszul érzem magam ezek...

Rosszul érzem magam ezek miatt a dolgok miatt. Jogosan?

Figyelt kérdés
Nehéz terhességem van (egy hét múlva császár) és már alig várom, hogy vége legyen. Már nagyon nehéz minden, egyáltalán nem élvezem ezt az állapotot. Szeretném ha már megszületne a baba és végre vége lenne ennek az egésznek. Rossz ember vagyok emiatt, vagy más is van így ezzel?

2024. jan. 30. 23:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

En az 5. hettol vartam mar kb a szulest (akkor kezdodott a veszes hanyas).

Borzaszto terhessegem volt, 26. hetig hanyas, tobbszor korhazban is voltam miatta, utana meg szimplan fizikailag birtam nagyon rosszul, aludni alig tudtam, 10 percenkent pisiltem, utaltam minden percet.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehezen birom majd, annyira vartam, hogy varandos legyek, mindig is ugy gondoltam ra, hogy majd eletem legszebb idoszaka lesz…hat, nem! :D

2024. jan. 31. 10:42
 22/27 A kérdező kommentje:
21-es, hát mégis értem! Szörnyű lehet. Nekem csak émelygés volt az elején de mégis minden erőm kivette és semmit nem tudtam csinálni,meg kedvem sem volt semmihez. Talán a 20.es a 25.hét között volt egy kis szusszanás mikor a hasam még nem volt hatalmas és még nem fulladtam ki 20m séta után. Akkor meg is vettünk mindent a babának és utána jött ez a szörnyű fáradtság, semmihez semmi kedvem, és társai. Azt mondják, van ez a fészekrakó ösztön. Hát nekem nincs és már kétlem, hogy lenne valaha is, mert már a beágyazàstól is le akar szakadni a derekam, nem hogy valami komolyabb "munkától". Az tuti ,hogy újra nem csinálnám végig. Meg jó lett volna ezt így előre tudni, hogy az ember felkészülhessen rá vagy nem is tudom.
2024. jan. 31. 10:53
 23/27 anonim ***** válasza:
48%

Tehát a szokásos birka szellem zavar. 🤔

Őszintén az nem jutott eszedbe, hogy van aki tényleg élvezi mert konkrétan 0 peoblémája van, másnak meg minden is kijut?

Ki nem szarja le kifelé ki mit mutat? Kinek akarsz megfelelni?

3 gyermekem van, 3 iszonyat nehéz terhességet és 3 nehéz császárt vittem / éltem meg. A legkevésbé sem érdekelt más, mások elvárásai..

2024. jan. 31. 11:20
 24/27 A kérdező kommentje:
23-as ,nem tudom elképzelni,hogy ezt bárki is tudja élvezni. Kivéve akiben van egy kis rejtett mazochizmus. És beszéltem pár ismerőssel, akik azt mondták, mennyire csodás volt az a 9 hónap majd pár hét múlva azért bevallottàk, hogy így utólag volt csodás, mikor benne voltak, azért nem volt olyan szuper. Felmerült bennem egy kérdés, amit itt kiírtam. Nem is értem,miért kell ennyire frusztráltan válaszolni rá. Örülj akkor neki, hogy már túl vagy a 3 nehéz terhességeden.
2024. jan. 31. 12:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, hogy így érzel, nem kell mindenkinek mindent egyformán jól viselnie.

Sőt, akkor sem leszel rossz ember, ha baba születése után az első pár hétben úgy érzed, hogy legszívesebben visszavinnéd a kórházba, hogy "valamit csináljanak vele", mert nem ilyet szerettél volna.

2024. jan. 31. 13:03
 26/27 A kérdező kommentje:
25-ös, hát ki tudja miket fogok érezni 😄.
2024. jan. 31. 13:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Huuu a 37.ik héttől olyan kínszenvedés volt, és annyira viszketett a hasam a striáktól, hogy sírva idegből vakartam a hasam, hogy én kikaparom magamból a gyereket... Nagyon elegem volt, nembírtam menni, éjszakákat nem aludtam... 20 percenként jártam éjjel pisilni... Aki ezt élvezi az nem kicsit szadista 🙃

Mindezek ellenére imádom a kislányom, de 10000x jobb mióta kint van.. Igaz az első 6 hétben meg azért kínlódtam, hogy míg bent volt legalább nem sírt 🤣🤣🤣🤣 nemsokára a karodban tarthatod, és ahogy telik az idő, napról napra könnyebb lesz 🥰💗

2024. jan. 31. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!