Miinden egyes nap éreztétek a babátok mozgását? Miikor éreztétek elsőnek a baba mozgását?
Figyelt kérdés
Még csak 18 hetes vagyok de szerintem ez már bőven a baba lesz vagyis remélem, mert elég fura erzés es sose ereztem még ilyet.
Az rendben van, hogy egyik nap sokat érzem utána meg 2-3 napig nem?
Meg álltalában mindig estére érzem intenzívebben.
Az ultrahangokon nagyon sokat fészkelődik ezert nehezen is lehet vizsgálni.
jan. 29. 17:03
11/13 anonim válasza:
Első terhességnél 18. héten éreztem először, második terhesség ikrekkel 12. héttől, határozottan 🙂
12/13 anonim válasza:
Én 20 hetesen éreztem úgy hogy biztosra tudtam Ő az, előtte is éreztem valamit gondoltam hogy ez lesz az😅 minden nap éreztem hol jobban hol kevésbé de mindig adott jelet😁 most már kint mászik 😅☺️
13/13 anonim válasza:
A 19. héten éreztem először, de kapásból három rúgást. Olyat nem tapasztaltam, amiket mondanak, hogy pillangók meg buborékok.
Utána minden nap éreztem, azt hiszem.
Mellsőfali lepény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!