Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek először a...

Mikor éreztétek először a baba mozgását?

Figyelt kérdés
A 17. hétben járok, és nagyon várom már, hogy érezzem, hogy mozog, kíváncsi lennék, ez kinél mikor jött el. Volt már olyan a napokban, hogy csak sejtettem, hogy ez ő lehet, mert váratlanul, amikor nem figyeltem oda, és egész lent, alhasi tájékon éreztem nagyon enyhén apróbb simításokat. De nyilván ez még nem az az igazi, egyértelmű mozdulat, amit nem lehet összetéveszteni semmivel :)
2023. jún. 14. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél 20hetesen éreztem, másodiknál 14
2023. jún. 14. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb 17-18. Héten
2023. jún. 14. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Pedig ő volt az, és így kezdődik. Első kettőnél 15 hetesen már éreztem, ilyen kis finoman kezdődött, mint neked. Most a harmadik csak a 18 héten kezdődött, de sokkal határozottabban. Napról napra erősebb lesz a mozgás, eleinte főleg csak akkor érzed, mikor fekszel.
2023. jún. 14. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
16.héten,de sokáig csak akkor mikor fagyit ettem.
2023. jún. 14. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Az elsőnél 12, másodiknál 16. héten, de először én is csak tippeltem, hogy talán ez már az. Még második babával sem volt egyértelmű. Olyan volt, mint egy nagyon pici, nagyon gyenge bökés. Később ugyanilyen, csak erősebb, aztán valahol a 26. hét környékén kezdem érezni azt is, ahogy forglolódik.
2023. jún. 14. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
16-17. héten első baba. Elsőnek furcsa volt az időközönkénti olyan kis dobbanós érzés,mindig azt hittem,hogy valami izomgörcs. :D Csak utána ahogy sűrűsödött meg alakult jöttem rá,hogy jaj hát én már őt éreztem. Később 20 hét után már erősebben,máshogy éreztem.
2023. jún. 14. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Elsővel csak a 22. héten voltam biztos (mellső lepénnyel). Másodikkal most 14 hetesen szerintem már néha érzem (hátsó lepény).
2023. jún. 14. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!