Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hematoma gyanú a petezsák felett?

Hematoma gyanú a petezsák felett?

Figyelt kérdés
6+1 hetes vagyok "hematoma gyanú a petezsák felett, CTRL:4,3mm", ez szerepel a pénteki leletemen (szívhang még nem volt hallható). Sem barnás,sem véres folyásom nem volt, kaptam a biztonság kedvéért progegesteron exeltist 200mg-ot, napi 1x kell bevennem este, lehetséges, hogy ürülni fog, barnás váladék rendben, ha véres lenne akkor egyböl kórház, ezt mondta a Doktor Úr, illetve arra is van esély, hogy fekszívódik (mellete szedek elevit 1-et, illetve Magnosolvot, napi 2000mg C-Vitamint). Viszont az orvos nem mondta, hogy ne menjek munkába (irodai ülömunkát végzek), így eljöttem. Csak annyit mondott, mivel futni szoktam, ezt semmikeppen sem, sem porszivozas es semmi hazaselet. Legközelebb 2 hét múlva kell mennem kontrollra, de nagyon aggódom, telefonon próbáltam elérni, de még nem sikerült. Illetve tapasztalatok érdekelnének, vagy esely, hogy megmarad a babam, így, hogy a petezsák felett van a hematoma? Nagyon aggódom, de reménykedek is egyúttal.
jan. 29. 10:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm, hogy érdeklődtök, múlt héten voltam ultrahangon, ott már volt szívhang szerencsére es mindent rendben talaltak a babával és a hematóma is csökkent, koppkopp😊 felirtak biztinsag kedveert rutascorbint is 3x1-et, igy ezt is elkezdtem. Holnap leszek 9 hetes, 11.héten megyek szűrésre, addig aztmondtak nem is kell mennem, de en csak akkor nyugszom meg, ha addig meg legalabb 1x tudok menni ultrahangra, remélem talalok addig szabad idopontot valahol.:)
febr. 14. 17:32
 12/14 A kérdező kommentje:

#9 örülök, hogy neked ilyen jól alakult😊 te progeszteront szedtel, vagy mást is? Nekem 12.hetig kell szednem, illetve addig tuti, aztmondta a doki, remélem nalam is felszivodik teljesen, eddig jol alakul, vérzés, barnázás azóta sem volt koppkopp.

#10 sztem az utolsó mondatodból indulj ki, amit irtal, minden rendben lesz😊

febr. 14. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kèrdező. 9-es vagyok. Csak progeszteront kaptam a 12.hètig, mellette terhesvitamin, extra D vitamin és sok-sok pihenès.

Örülök, hogy nàlad is jòl alakul ès van szìvhang. Gratulálok!

Ên is mindig türelmetlenül várom az uh-okat. 12 hètig 2 hetente mentem ( 3 vetélès miatt), most 4 hetente. 12 hetes genetikàn, jövő hèten megyünk a 16 hetire , majd 20,24 és 28 hét. Aztán 28 hêttől megint 2 hetente. Azt a korom miatt, mert 40 vagyok ès nyomon akarjàk követni a baba sùlyàt ès fejlődèsèt.:)

febr. 16. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem az elején a vérzések miatt miatt minden héten látták 1x. Aztán a 9.-től a 13.-ig ki kellett volna bírnom, de sajnos nem ment. Megnézettem egy héttel előtte, annyira rettegtem, hogy nehogy a genetikain tudjam meg, hogy már rég elhalt. Most új rekordra készülök, a 16hetesig nem fogom megnézetni, de a 2.genetikaiig úgyse bírnám ki. Annyira azért nincsenek irreális elvárásaim magammal szemben😂 Ha már érzem a mozgást, akkor a kötelezőkön kívül csak egy babamozit tervezek 28.hét körül.

Én most tartok a progi leépítésnél, szerencsére még nem volt semmi gond. Közben várom a teszt eredményét, elvileg jövőhéten lesz. Én 40 fölött vagyok már😕

febr. 16. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!