Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is tapasztalja, hogy a...

Más is tapasztalja, hogy a fiú babáknak mostanság kevésbé örülnek?

Figyelt kérdés

Elég sokan várnak mostanság körülöttem babát, és a többség fiúnak örülne. Tőlem is sokan kérdezik, de nekem tényleg mindegy volt, legjobban különböző nemű ikreknek örültem volna, mert egyformán szeretnék kisfiút és kislányt is :D Végül kisfiunk lesz, és elképedve tapasztalom, hogy vannak, aki megengedik maguknak, hogy kvázi beszóljanak emiatt. Pl.egy kolléganőm, hogy a fiúk nagy súllyal születnek meg kis "rombolók", gúnyos mosollyal mondta, hogy kössem fel a gatyám. Jó, tőle még el is nézem, mert utáljuk egymást, de mások is jegyezték meg, hogy milyen kár, hogy nem kislány lesz. Olyan is volt, aki azt mondta, hogy hátha majd a következő. Meg sem született még szegény gyerek, de már a következőt említik. Apróság, de engem zavarnak az ilyen kis beszólások.

Engem vesznek körül taplók, akik ha lány akkor meg arra találnának ki valami beszólást vagy más is tapasztalja ezt a jelenséget?

2024. jan. 28. 13:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt is volt kérdés valamelyik nap,hogy lehetseges-e,hogy elnézték az uh-n,hogy fiú,mert ők lányt akarnak

Nem is értem

Nekem a nagyobb gyerekem lány...a kisebbik fiú .olyan kis szeretetgomboc,hogy el sem tudom képzelni,hogy ő lány legyen...imádom,nem tudom hogy nem lehet fiút akarni

2024. jan. 28. 14:29
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is inkább lányban reménykedtem, mert a rokonságban hasonló korú kislányok vannak. Másrészt kicsit szorongtam attól, hogy ha fiú lesz, vajon jól fogom-e tudni nevelni, mert azt gondolom, hogy a fiúk átlagosan nagyobb mozgásigényűek stb. Örülni ugyanúgy örültem volna nemétől függetlenül.

Fiú lett, és kifejezetten könnyen nevelhető gyerek, szóval ebből a szempontból is szerencsénk volt. Most 2 éves, és végre úton van egy fiú unokatesó is.

2024. jan. 28. 14:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem fiam van, mi az apjával nagyon örültünk neki. A rokonságom lánynak jobban örült volna, de szeretik így is. Szerintem ezzel kár foglalkoznod, teljesen mindegy, ki minek örülne, vagy ki szerint mi a jobb.
2024. jan. 28. 15:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Lányunk lesz, anyósom ott jajveszékelt, mikor kiderül, hogy lány, mert neki csak a fiú számít. Fiai vannak meg fiú unokái eddig. Épp csak nem bőgött, hogy ekkora szerencsétlenség érte, h neki lány unokája lesz... Én kiosztottam, hogy nem az ő gyereke lesz, nekem ne sopánkodjon, mert nem vágyok rá.
2024. jan. 28. 18:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem 2 fiam van, de világ életemben kislányt szerettem volna. Nem tudom megmagyarázni miért.

Rajzam kívül senkit nem érdekelt eddig a neme 😁

37+4re született 3640grammal😅

2024. jan. 28. 22:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem a lányom 3860 grammal és 50 centivel született. Szerintem lányok és fiúk is születnek ennyikkel.

Én pont attól nem tűrném a beszólást akivel nemvagyok jóban, biztos megmondanám, hogy foglalkozzon a saját dolgával 😀

Most a második is lány lesz, én fiút szerettem volna. Anyósom lánypárti, mert sok fiú unokája van, bár mi messzebb lakunk, így nemsokat látja.

Nemmondanám, hogy a fiúkkal kell csak felkötni a gatyát, lányom kitesz kb 3 fiút.

2024. jan. 29. 08:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagy súllyal szuletnek a fiúk?

Ez nem nemtől fugg.

Lányom több mint 4 kg volt,és 53 cm. A fiam még 3500 gramm és 50 cm

2024. jan. 29. 08:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Én viszont egyszerűen éreztem, hogy mi lesz, de mindkettőnek őrültem volna. Csak egészséges legyen.
2024. jan. 29. 23:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem az első babánál teljesen mindegy volt. Amikor kiderült az uh-n, hogy kisfiú, sírtam, az orvos vigasztalt, hogy majd a következő…alig tudtam elmagyarázni, hogy egész egyszerűen csak meg vagyok hatódva, örülök. Kislánynál ugyanígy lett volna. Most, a második terhességemnél bevallom, egy picit a kislány fele billent a mérleg, de csak azért, hogy mindkét „oldalt” megtapasztaljuk. 😊
2024. febr. 11. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!