Elvehetik a babát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hát, nehéz helyzetben vagyunk: becsúszott a harmadik baba. Megtartjuk, május elején jön.

A két nagyot szépen, tisztességesen neveljük. Tiszta ruhákban járnak, nem éheznek. Egyszóval nem vagyunk rászorulók.

Viszont 60nmes családi házban élünk. Felvettük a babavárót, júniusban tudják elkezdeni a tetőtér beépítést. Addig marad a 60nm. Védőnő váltás volt. Az új szerint emiatt elvehetik a gyerekeket, a 60 nm nem elég.

(Tisztaság van, nincs állat, nem dohányzunk meg semmi és az oviban is meg vannak elégedve a lanyokkal, nyilván van víz, villany, fűtés, élelem. Tök átlagos család vagyunk)

Ez igaz? Pánikban vagyunk, soja

2024. jan. 27. 20:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

20# még annyi kiegészítő, hogy ha a családsegítő szerint is kevés a hely, kéri majd tőlük a helyzet megoldását, ami ugye szintén adott, mert bővítik majd a házat.

Úgyhogy félned semmitől sem kell. A védőnőt jelentsd, ennél nagyobb kockázatú hülyeséget is mondhat.

2024. jan. 27. 22:00
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban ezt mondta, akkor jelenteném a felettesének. Ez a minimim.
2024. jan. 27. 22:29
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
itt vagyok mint családsegítő, a védőnő hülye. Én jelenteném a felettesének. Ilyenért nem veszünk el gyereket. Sőt, akkor se, ha 25nm-en laknátok 3an, csak villany víz legyen... (mmint a lakhatási feltételek ennyit kérnek)
2024. jan. 27. 23:06
 24/29 anonim ***** válasza:
19%

Dehogyis.

De ha te ezt elhiszed, akkor veled van a baj,mar bocs.

2024. jan. 27. 23:10
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Es igen, azonnal jelentsd a vezeto vedononel, hogy stresszt okozott neked ezzel a kijelentessel, ezaltal veszelyezteti a babat.
2024. jan. 27. 23:11
 26/29 A kérdező kommentje:

23as, köszönöm szépen! :)

Természetesen be van kötve minden közmű. Férj dolgozik én már táppénzen vagyok, szerencsére még csak nem is éhezünk, mindketten jó pénzt kapunk.

Aki engem szid, hogy elhittem: igen, elhittem. Abból indultam ki, hogy valóban MÉG nem túl tágas a ház és miért hazudna a védőnő?!

Ettől függetlenül -nem csak szerintem- szépen, békében élünk.

2024. jan. 28. 09:14
 27/29 anonim ***** válasza:
38%
Sztem arra gondolhatott, hogy a babaváró egyik feltétele a megfelelő gyerekszámhoz a négyzetmeter. De neki ahhoz semmi köze! Az a ti felelősségetek maximum, ha a banktól jönne egy illetékes ellenőrizni. Kíváncsi lennék, hány családot csekkoltak le, mióta elindult a CSOK. Amúgy meg bővítitek, szóval az is teljesülni fog gondolom. Ennyiért nem emelnek ki gyereket családból! Nyugodtan, nem stresszelve várjátok a picit! Sok egészséget és örömet kívánok!
2024. jan. 28. 11:05
 28/29 A kérdező kommentje:

Utolsó, az a csok. ;)

A babaváró szabad felhasználású, semmi ilyen feltétele nincs+már megkaptuk. Azt nem kell ingatlanra költeni.

A bővítés a munkások miatt kezdődik júniusban, nem a pénz miatt.

A csok+ sem így működik teljesen januártól.

Lehet erre gondolt de akkor baromira nincs képben.

2024. jan. 28. 11:28
 29/29 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező! NEM vehetik el ezért! Csak olyanokért vehetik el ha éhezik nem jár rendszeresen iskolába, óvodába, nem tisztálkodik….. stb… ne aggódj nem fogják elvenni! Én a helyi családsegítőnél dolgozom úgyhogy tudom hogy mikor vehetik el és mikor kell elvenni. NYUGI NEM FOGJÁK ELVENNI a gyerekeket! KITARTÁS!
2024. jan. 29. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!