Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babamozi után szinte egyből...

Babamozi után szinte egyből genetikai ultrahang?

Figyelt kérdés
29.hétre kaptunk időpontot babamozira, de ugye ott körül van a 3.genetikai ultrahang is. Ti hogyan csináltátok? A saját orvosomhoz is 32.héten kell mennem terhesgondozásra, Ő is szokott egy gyors ultrahangot csinálni. Ez így összesen 2-3 héten belül 90 ezer ft, amit őszintén kicsit soknak érzek. Ti hogyan csináltátok ezeket a vizsgálatokat? (Tudom a babamozi nem vizsgálat lényegében, de ott is részletesen néznek mindent.)
2024. jan. 24. 14:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

De a saját orvosod is csinál egy 32 hetes uh-t meg még pluszba elmész valahova genetikai uh-ra?

Ezt nem igazán értem miért mész 2 különböző helyre meg még babamozira.

Nálam a saját nőgyógyászom magánrendelésen csinálja a 32 hetes uh-t ami ugye a kötelező genetikai uh és mindig csinál fotókat pluszban 4D vagy 5Dset ad nyomtatva is, így teljesen felesleges a babamozi.

Nem értem, még hányan nézzék meg a gyereket?

2024. jan. 24. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
59%
Ha már most így állsz hozzá, hogy sokallod akkor milesz később? A babamozi nem kötelező vizsgálat a genetikai viszont igen. Én inkább fizetnék a genetikaira, de jó helyen csinálják meg a vizsgálatot
2024. jan. 24. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!