Babamozi után szinte egyből genetikai ultrahang?
2. vagyok, engem pont a magándoki küldött "akkreditált intézménybe" a 3. genetikait megcsináltatni, mondván több szem többet lát (plusz azt is mondta, hogy ha esetleg bármi probléma lenne a babával, akkor szülésnél nem tudnának másra mutogatni ujjal...).
A sima sztk terhesgondozásról amúgy nálunk sem mond jót senki, de az ultrahangokat egyébként pont jól szokták csinálni, és még a szonográfusok is rendesek.
Nekem amúgy ez az utolsó genetikai volt a legkisebb súlyú, persze izgultam, de valahogy úgy voltam vele, hogy ha itt valami baj derül ki, akkor már úgyse nagyon lehet kezdeni vele semmit szülésig, ha meg egy eltérés rejtve marad, az úgyis kiderül pár hét múlva...
Én mindent sztk-ban csináltattam, babamozin meg nem voltunk... 0Ft
Rajtad áll, hogy mire mennyit költesz.
3. trimeszteri UH-n kb. csak lemérik, hogy normálisan fejlődik-e, meg nagykából megvan-e mindene. Ezt a babamozin is megcsinálják.
De egyébként nyilván a bababmozi az, ami kényelmi dolog, az ultrahang meg szakmai indokból van, tehát nyilvánvaló, hogy a babamozit lenne a logikus lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!