Mit csináljak a nagytesóval ha beindul a szülés? (Részletek lenn)
Az első szülésem nagyon gyors volt, ha éppen nem a kórházban indul be és hallgatok a szülésznőmre, akkor kb a kocsiban szülök meg. A kis, enyhe jóslófájásaim hirtelen 3 perces fájások lettek.
Jelenleg úgy alakult, hogy a 3 éves kislányom előre láthatólag már nem megy oviba a szülésig, tehát ketten leszünk itthon várhatóan amikor beindul a szülés. A férjem legjobb esetben kb 35 perc alatt tudna hazarohanni a munkahelyéről, a sógornőm 35 percre lakik, de SOS úgysem tudna a gyerekei mellett mindent eldobva szaladni hozzánk. Màs segítségünk ennél csak messzebb van.
Szóval ha bevárom valamelyikőjüket itthon és még onnan bekerülök a kórházba az alsó hangon 1 óra. Nem tehetem meg, hogy ennyit várok. Anyukámnak a 2. szülése villámszülés volt (30 perces), nekem az első minden apró jellel együtt 2 óra.
Szerintetek, ha elkezdődnek a fájások és mentőt hívok, akkor jöhet a mentővel a 3 éves kislányom is? Gyorsan a kórházba hívnám a férjem, ő onnan hazavinné a nagylányunkat, akire a sógornőm addigra már ha minden oké tudna otthon vigyázni, a férjem meg talán vissza is érne szülésig (vagy nem, de ez a legkeveseb).
Köszönöm szépen az ötleteket!!!
A babysitter nagyon jó ötlet, igyekszem első körben az ovis anyukáknál érdeklődni, hátha tud valaki ajánlani környékbelit.
A sógornőm màsik településen lakik, az M0-on nem szivesen vezetnék fájásokkal, meg onnan a kórház kb 1 óra.
Ha más nem, oviban óvőnőt dajkát megkérdezni.
Tesómnak egyszer vigyázott az óvőnőjük a gyerekekre 2 napot mikor mentek valahova.
(Fizettek neki)
Igen,37,de ha nincs kihez csengetni,marad a bébiszitter,aki legalább leinformálható. Ovis társak szülei is jók. Erre nem gondoltam,mert az enyém még nem jár közösségbe,de ez tényleg jó ötlet lehet a kérdezőnek. A szomszéd utcába átcsengetést nyilván úgy értettem,hogy én például át nem mennék a szomszéd utcába,hogy megnyomjam a kaputelefont a belvárosba random valakinél,beengedtessem magam,majd erre kérjem. :D De ismerek olyat,aki megtette és elhajtották a francba. Ha hozzám jönne egy idegen ezzel,lehet én sem örülnék,ez van. Ha szomszéd jönne az más,de írtam,nekünk sincs így szomszéd erre,sajnos. Nekem is van kisgyerekes ismerősöm,két kicsivel,plusz melózik. Bevállalná nálunk a lányom addig,de amikor már ráér bevállalni,akkor már a férjem is itthon van. Nekem csak arra a 8 órára kellett embert szereznem,amíg ő melóba van,szerencsére,de még ez sem egyszerű.
Kérdező,örülök,hogy meglett az ötlet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!