Aki volt mostanában az Istenhegyi Klinikán 1.genetikai ultrahangon, válaszolna?
Azt hiszem, úgy olvastam, videó felvételt készítenek az uh-ról, amelynek a linkjét e-mailben elküldik. Ez így van? Minden orvosnál egységes? Fotót nem lehet kapni a babáról?
Tudom, nem babamozi, nem is az a lényeg, de azért egy képnek örülnék.
Köszönöm, ha válaszoltok.
Néztem, hogy miért van a listámon ez a kérdés, pedig nem is válaszoltam. Aztán rájöttem, hogy az enyém 🤣
Olyan, mint vártam. Szakmailag nagyon jó és alapos volt. Nem az a barizós, kedveskedős típus, de ha kérdezel, válaszol. Nemet viszont nem fog tippelni. Én ezen meglepődtem, mert gondoltam, biztos tudná, szerettem volna kérni, hogy rakja borítékba. De annyira nem volt fontos, mert kértem Trisomyt, amiben van. Csak meglepő volt, mert olyan profi, hogy szerintem tuti látná, ha mutatja, de azt mondta, ő nem szokott tippelni. Aztán mondjuk röhögött, mert amikor oda jutott, a gyerek összeszorított lábakkal elfordult, szóval, ha akarta volna, se tudta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!