Aki volt mostanában az Istenhegyi Klinikán 1.genetikai ultrahangon, válaszolna?
Azt hiszem, úgy olvastam, videó felvételt készítenek az uh-ról, amelynek a linkjét e-mailben elküldik. Ez így van? Minden orvosnál egységes? Fotót nem lehet kapni a babáról?
Tudom, nem babamozi, nem is az a lényeg, de azért egy képnek örülnék.
Köszönöm, ha válaszoltok.
Decemberben voltam az első trimeszteri vizsgálaton, múlt héten a 2. trimeszterin. Mindkétszer kiküldtèk a videót azonnal. Emellett képeket is kaptam mindkét alkalommal. A 2D ultrahang mellett mindkét alkalommal megnézték 3D-ben is - ezekről egy-egy képet nyomtattak. Bár a 12. hetin még alig volt kivehető, hogy mit is látunk. :)
Amúgy a videó nagyon jó minőségű, én abból is fotóztam ki néhány képet.
Hidd el nemfogod megbánni, hogy oda mész. Nagyon emberségesek már a recepción is. Biztos minden orvosuk nagyon rendes és precíz.
3-as voltam
Nekem terhesgondozási csomagom van náluk szóval minden vizsgálatra oda megyek.
Nem csak a genetikait, hanem minden UH-t kiküldenek e-mailben, es 3-4 fotót is kapok mindig kérés nélkül is.
Csak ajánlani tudom őket🙂
Kedves Kérdező!
Sajnos már régi kérdés viszont épp a héten megyek 12.heti genetikai uh-ra Hajdu doktornőhöz ezért nagyon kíváncsi lennék milyen tapasztalatod volt nála?
Köszönöm szépen előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!