Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem érzem 22.héten sem a baba...

Nem érzem 22.héten sem a baba mozgását. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Ma ketten is felbosszantottak ezzel, pedig eddig egyáltalán nem stresszeltem rajta. Az egyik a védőnő volt, aki szerint biztos lehet már érezni, csak nem tudom, hogy azt érzem. Hiába mondtam, hogy abszolút semmit nem érzek, szóval nem hiszem bélmozgásnak vagy gyomorkorgásnak, mert nincs mit annak hinni. Aztán egy "barátnő" tért ki rá, hogy igaza van a védőnőnek, mert Ő már a 14.héten érezte az elsőt is, 20.héten pedig a férje is simán érezte, ha rúgott egy nagyobbat a baba. Az ultrahangon mindig nagyon aktív, már a méretei is egész nagyok, múlthét csütörtökön 411g-nak és 27,5cm-nek mérte az orvos. Nem értem mi lehet a gond. Van itt olyan, akinek hasonlóan későn lehetett érezni, hogy mozog, de nem volt semmi gond? Kérlek ne azt írjátok le, hogy nektek mikor kezdett, mert ez rajtam nem segít. Tudom, hogy 18-19.héten már érezni kellene.
2024. jan. 22. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szis. Én 24 hétig semmit nem éreztem,néha mint ha bizseregne,aztán napokig semmit,minden vizsgálatra félve mentem. Most meg már inkább látom,ritkábban érzem,34 hét
2024. jan. 23. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia#
2024. jan. 23. 13:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha van szívhang akkor nincsen semmi baj.
2024. jan. 25. 16:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen egyéni, én pl. se pillangókat, se buborékokat nem éreztem, ellenben rögtön elsőre három nagy rúgást.

Nekem nem rúgta szét se a vesém, se a bordám, semmi ilyesmi nem volt.

2024. jan. 26. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!