Ebben a csoportban miért ilyen rosszindulatúak a nők?
Sokszor azt veszem észre,hogy direkt azt a választ adják ami a másiknak fáj.
Ha valaki feltesz egy képet a tesztről akkor az érdekli őket,hogy te milyen eredményt vársz azért,hogy annak direkt az ellenkezőjét mondhassák. Más külföldi fórumokon de még Redditen sem találkoztam ilyen szintű rosszindulattal.
Ha úgy teszel fel itt egy kérdést,hogy “nem védekeztünk de nem akarok gyereket, nézd meg légyszi a tesztet,hogy látsz-e még egy csíkot” akkor tuti mind azt írja,hogy terhes vagy.
Ha akarsz gyereket akkor az összes azt,hogy negatív.
Ennek mi értelme van számotokra?
Mi nem passzol az életetekben ennyire?
Akinek nem inge…
Ha magadra veszed gondolom ilyen vagy és ne sértődj meg de ez gáz.
Valóban, ha ennyire atsiklasz minden felett, akkor mit rágódsz itt napok óta?
Én nyugodt, konfliktuskerülő ember vagyok, és ha itt válaszolok valakinek, ami neki nem tetszik, és beszól, engedd már meg,hogy visszaszóljak.
Mellesleg a példák, amiket írtál pont az olyan nőkre jellemző, akik gyereket akarnak, de az alapvető biologiaval nincsenek tisztában, és ez a fajta emberi butaság bosszantó. Mert 2 napja voltam együtt a ferjemmel, ma hányingerem van lehetek terhes? Megjött , negatív a tesztem, lehetek mégis terhes? A barátom a fenekembe élvezett, lehetek terhes? kérdésekre igenis az a válasz, hogy inkább ne szaporodjon. Illetve egy felnőtt 30-as nőnek szerintem tisztában kéne lennie a ciklusával, főleg ha gyereket szeretne.
Te meg ahelyett, hogy analizalni próbálsz másokat -baromi tévesen-foglalkozz inkább a saját dolgoddal.
#76! Nem a #71 vagyok, de akkor szemüveg vagy szövegértés korrepetálás.
Parancsolj:
"Ha akarsz gyereket akkor az összes azt,hogy negatív.
Ennek mi értelme van számotokra?"
Itt sérelmezi, hogy mindenki azt írja a negatív tesztre, hogy negatív.
A 8 általános neked hiányzik , ha nem látod ,hogy az egész főkérdés erről szól :)
Nyilván példaként hozza fel a kérdező, de erről ír 10 soron keresztül .
Ha ebből azt vetted le,hogy az a baja,hogy negatív tesztre nem írod,hogy pozitív,akkor könyörgöm a 8 általánost újra minimum,ha már más nincs is... ilyen értetlenek nem lehettek tényleg.
"Nem arról van szó ha odaírod hogy negatív pont, hanem ha elkezdesz okoskodni meg kioktatni.
Gusztustalan hangnemben,hogy “hát tudnod kellene már hogy működik a ciklusod 29 évesen. Ekkora hülye nem lehetsz”
“Édes istenem te ne szaporodj inkább”
Rengeteg kérdés alatt olvastam már ezt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!