Ebben a csoportban miért ilyen rosszindulatúak a nők?
Sokszor azt veszem észre,hogy direkt azt a választ adják ami a másiknak fáj.
Ha valaki feltesz egy képet a tesztről akkor az érdekli őket,hogy te milyen eredményt vársz azért,hogy annak direkt az ellenkezőjét mondhassák. Más külföldi fórumokon de még Redditen sem találkoztam ilyen szintű rosszindulattal.
Ha úgy teszel fel itt egy kérdést,hogy “nem védekeztünk de nem akarok gyereket, nézd meg légyszi a tesztet,hogy látsz-e még egy csíkot” akkor tuti mind azt írja,hogy terhes vagy.
Ha akarsz gyereket akkor az összes azt,hogy negatív.
Ennek mi értelme van számotokra?
Mi nem passzol az életetekben ennyire?
Akinek nem inge…
Ha magadra veszed gondolom ilyen vagy és ne sértődj meg de ez gáz.
Aki azon a tesztem nem kettő csíkot lát az nem tudom melyik univerzumban él.
Ez nem száradási.
Tudom mi a jó szó az ilyen emberre.
Gázlángozó.
Addig addig nyomja a saját nyomorult lelkivilága miatt a rosszindulatot meg a hazugságot,hogy az ember elhiszi,hogy tényleg nincs ott második csík.
Mondom, szerintem ez nem normális ami ebben a topikban megy.
Ti tényleg menthetetlenek vagytok Igazatok van, biztos elírták a teszt használati utasítását. Igazából azt akartak írni, ha 2 órával a pisilés után darabjaira szeded a tesztet és látsz rajta a rózsaszín mellett egy szürke csíkot, akkor az pozitív. Ha szerinted negatív, akkor nincs meg a 8 általánosod🤣
Megnéztem a válaszokat. Egyetlen ember se írta, hogy a kérdező nem lehet terhes, vagy nem lesz + tesztje. Azt az egyszerű tényt írták le, hogy időn túl érvénytelen (a szemetek, meg azok is, akik rá merik írni a tesztre), hogy szétszedve érvénytelen(a szemetek, meg akik rá merték írni a tesztre), illetve, hogy nincs rajta 2 RÓZSASZÍN csík (talán,mert nincs?🤔).
Gyengébbek kedvéért, ugyanezek az emberek a pozitív tesztje alá meg azt írták, hogy pozitív. Hallatlan! Ezek a köcsögök képesek - teszthez negatívat írni, pozitívhoz meg pozitívat.
Na jól van, dolgozzátok fel és menjetek olvasni, fejleszti a szövegértés képességét 😁
Nem fogod fel te ostoba hogy nem azzal van a baj ha odaírod hogy negatív hanem a hangsúllyal?
Hányszor kell neked elmondani valamit?
Van gyereked?
Hogy tartod életben azt a szerencsétlen csöppséget??
Elolvastad te ostoba, hogy senki nem írt semmi "rosszat" azon kívül, hogy 1.szétszedte, 2. időn túl nézte 3. szürke az állítólagos csík, tehát tök mindegy, ki mit lát, ÉRVÉNYTELEN!? Mi ebben a bunkóság, te nagyon hülye???
(Egyébként hangsúlyt nem lehet írni, csak szólok 😉).
Vigyázz nehogy valaki megcsapkodjon ha az életben is ilyen visszataszító hernyó vagy.
Ja ott nem vagy mert félsz :)
#96!Az életben szerencsére nincsenek ilyen ostoba emberek a környezetemben.
Akikkel foglalkoznom kell, azokért fizetnek😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!