Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nov.24.-en volt decemberben...

Nov.24.-en volt decemberben semmi csináltam ket tesztet egyik negatív masikon egyik csik halvány volt..2-3napja barnás piros váladékos ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2024. jan. 17. 19:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Holnap tesztelj első vizeletből, vagy holnapután ha valóban pozitív akkor fordulj orvoshoz. Ilyenkor már van szívhang a magzatnak.
2024. jan. 17. 20:44
 12/21 A kérdező kommentje:

9/10 már ne is haragudj de irtam hogy rosszul tetem fel a kérdést meg azt is hogy jövöhètre kaptam időpont amugy meg azrt irtam ide hátha valakinek ilyen tapasztalata igen van egy gyerekem de ilyen nem fordult meg elő velem..

11/11 rendben csinalok meg egy tesztet hat ha van meg remény es lesz baba

2024. jan. 17. 20:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kérdés feltevésére irtam a tini kifejezést, hanem arra hogy elképzelhetően terhes vagy és nem igazán tudod hogy mi is történik veled. Azt sem tudod hogy most pozitív vagy negatív volt az a teszt, én a helyedben csináltam volna több tesztet ha annyira várt baba lenne. Mentem volna a háziorvosomhoz kiiratni vérvételt hogy megnézzék a hcg szintet kiiratni folsavat és a többi. Ezt nem tudjuk hogy miért volt ez a folyásod.Lehet elment a baba vagy egy ér pattant el, hematóma bármi.Ezt orvos tudja megmondani.
2024. jan. 17. 20:52
 14/21 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy nem ezert irtad ke irtam hogy az egyik teszt negatív a masik pedik éppen hogy látható volt..it az orvos nem fogad csak ugy es nem is ír ki semut ha nincs papír róla jovoheten tudnak csak fogadni...van fogalmam hogy mi is történik velem csak mar volt ket vetèlèsem es a kislanyom szuletese utan is elege sok mindene mentem átt igy kicsit aggódom ilyenkor
2024. jan. 17. 21:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj ez a legfontosabb, igy 100% megtudod hogy most terhes vagy e vagy sem. Egy háziorvos nem fogad? Az eléggé furcsa.
2024. jan. 17. 21:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Rendben tesztelni fogok...hat sajnos ha nincs időpont akkor nem igazán
2024. jan. 17. 21:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem rendel egy háziorvos csak időponttal? Fura :O Nem is hallottam még ilyenről. Tesztelj holnap az a biztos ha valóban van valami akkor full erős lesz a teszted.
2024. jan. 17. 21:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát pedig van ilyen..egyik ismerőst sem fogatak az sztk-ban mert nem ide volt bejentve igy csak maganba fogadtak..tesztelek majd har remélem mert minel hamarab szeretnenk babát
2024. jan. 17. 21:20
 19/21 anonim ***** válasza:
46%
De szerintem terhes vagy.méghozzá majdnem 8 hetes ha az utolsó menszid vesszük. Érdekes a rendszer felétek, elképesztő és szomorú :(
2024. jan. 17. 21:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát remélem úgy lesz...igen sajnos errefelé igy van
2024. jan. 17. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!