Nov.24.-en volt decemberben semmi csináltam ket tesztet egyik negatív masikon egyik csik halvány volt..2-3napja barnás piros váladékos ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2024. jan. 17. 19:53
2/21 anonim válasza:
Mi volt november 24.én?
Legutóbbi menstruáció első napja, tehát ciklus első napja? Mikor csináltad a tesztet? Decemberben vagy most? Decemberben nem jött meg? Feltételezem a " nem volt-ból" Mi nem volt ? Menstruáció?
3/21 anonim válasza:
Azt hittem , csak én nem értem 1-es🤷♀️
4/21 A kérdező kommentje:
Rosszul tetem fel a kerdest igen novemberben volt menstruációm decemberben pedig nem most csináltam a tesztet január 2.-án es 3-an..13án pedig jött ez a barnás piros rózsaszínes váladék..de sajnos nem tudom mitől lehet mivel az elozo terhességemnel nem volt
2024. jan. 17. 20:04
5/21 A kérdező kommentje:
És észre vettem hogy gyarapodott a súlyom is mellek érzékenyek es nagyobbak es nagy az étvágy ez mitől lehet?
2024. jan. 17. 20:16
6/21 anonim válasza:
"És észre vettem hogy gyarapodott a súlyom is mellek érzékenyek es nagyobbak es nagy az étvágy ez mitől lehet?
Talán ez azért van mert 7hetes és 5 napos terhes vagy a legutóbbi menstruációd szerint.Ergó elkezdődtek a terhességi tüneteid. Teljesen normális.Az hogy véreztél az pl nem normális? Tart még ez a barnás pirosas rózsaszines folyásod? Én elmennék egy orvoshoz, már lenne szívhang. Előző terhességedből lett baba?
7/21 A kérdező kommentje:
Nem tart mar..igen van egy 6 éves lányom.. után volt egy vetèlèsem azota kicsit tartok a terhességtol de viszont most szeretnénk babát..hat remélem hogy nincs nagy baj..jövöhètre kaptam időpont az orvoshoz
2024. jan. 17. 20:30
8/21 anonim válasza:
De most akkor volt pozitív teszted vagy nem volt?!?!?!
9/21 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz.Mert olyan mintha egy tini irta volna ki a kérdést. Ráadásul már van egy gyereked. Vagy nem értem mire vársz.
10/21 A kérdező kommentje:
Hát igazából ezert is írtam mivel az egyik negatív volt a masikon pedig eléggé halvány volt ép hogy látszott és fogalmam sincs mitől van ez a barnás piros rózsaszínes folyás mert igazából 24.-en van az esedékes menstruációm
2024. jan. 17. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!