Mennyire veszélyes a streptococcus a babára ?
streptococcus mitis/oralis van a vizeleti eredményembe beleírva.
Forduljak azonnal a háziorvosomhoz?
Nem szoltál szülésnél #3as hogy streptococcus van a hüvelyedben? Vagy nem tudtál róla? Bocsi a " leoltás" részt nem értem
Nekem vizeletmintából jött ez ki amiben nézték hogy van e bármilyen baktérium.
Leoltásnak nevezik azt a mintavételt, aminek te is megkaptad az eredményét. Amikor vesznek kenetet kb. 36. hét környékén.
Nekem azért nem, mert 35. héten már nyitva volt a méhszájam, és írtak fel rá antibiotikumot, így nekem fals eredményem lett volna, ha tesztelnek.
Tudtam, hogy nekem lehet streptococcusom, mert 1 évvel korábban is volt, és úgy tudom, akinek egyszer volt, mindig jelen van a szervezetében.
Szóltam, de a papírokból tudták is, hogy nem voltam tesztelve, és ilyenkor úgy kéne venni mindenképp, mintha lenne, tehát kell antibiotikum. Nekem mégsem adtak. Egyébként legalább 4 órával szülés előtt kell adni az elsőt, szóval akinek gyorsan jön, nem feltétlen hat. Nekem a kórházba érkezés után 3 órán belül megvolt amúgy a baba, bár ezt nem tudhatták előre.
"Rendben, csak mert egy csaj irja hogy szaladjak a sürgősségire mert nagy baj ha ezt találták a vizeletemben és indítani fognak sürgösségi császár"
Jó nagy idióta az a csaj. 😳
Meg is ijesztett az a csaj..
.Közbe hivott a kórházi orvosom megkapta ő is a leletet irt ki antibiotikumkúrát. Aztmondta hogy nem streptococcus B-m van hanem a streptococcusnak egy gyengébb változata de szedjem mindenképpen az amoxicillint egy hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!