Nem bírom a diétát. Hogy csináljam, hogy menjen és ne legyek non-stop éhes?
Kiderült a terhességi cukorbetegségem és diétâznom kell. Csináltam anno mikor még nem voltam terhes ezt a 180grammos szénhidrát diétát, az tök jól ment, fogytam is, a petefészek cisztàm is eltűnt, jól éreztem magam.
Most hasonlót próbálok két hete csinálni, de egyszerűen nem lakok jól bármit eszek. Natúr joghurt gyümölccsel, teljes kiőrlésű kenyér felvágott, rakott zöldségek hússal, cukormentes mindenből . Elvileg 5-ször kellene ennem egy nap, de képtelen vagyok, mert olyan farkaséhség tör rám, hogy ha nem eszek,teljesen rosszul vagyok. Pedig dietetikus is mondta, hogy (neki is elmondtam, hogy annó már csináltam szénhidrát diétát) jó az elgondolás, amit leírtam neki.
Nem tudom már nincs ötletem hogy csináljam a dolgokat, mert hát tökre azt érzem, hogy kellene a cukor a szervezetemnek, de ugye nem szabad. De ez az éhezés meg kikészít.
Van valami tippetek, vagy ti hogy csináltàtok, hogy bírni is lehessen?
Kell idő míg beáll az egészséges cukorszint, azért kívánod a cukrot és érzed magad farkaséhesnek, mert a szervezetnek kell egy kis idő.
Facebookon van egy tök jó csopi, terhességi cukorbetegség, lépj be, tele van jobbnál jobb tippekkel, receptekkel. 2X csináltam végig, nem könnyű, de hidd el menni fog. Kitartás!
Hú köszi a tippeket. Nem durva amúgy a cukrom, de hát nyilván most nem tudom így azokat a kajákat enni , amiket eddig ettem. De tényleg szörnyű ez folytonos éhség. Remélem hamar megszokja a szervezetem és beáll egy szintre, mert most vallatni lehetne a diétával 🙂.
Köszi még egyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!