Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elfogadható ezeket enni egy...

Elfogadható ezeket enni egy darabig vagy erőltessem magamba a normális főtt ételt?

Figyelt kérdés

2. Trimeszterben vagyok és a kekszes almán meg a banánon kívül nem birok mást megenni.

Ha meg is próbálom az első falat sem megy le mert olyan mintha bármelyik pillanatban elhánynám magam.

Még csak 3 napja van ez, majdnem egész nap mikor elkezdek éhes lenni almát eszek lereszelve kekszel aztán este lefekvés előtt megeszek 2 banánt.

Mennyi ideig folytathatom ezt anélkül hogy baj legyen? Csak mert én próbálkozok normálisan enni de egyszerűen nem bírom letuszkolni a többit.

De pl ez van a vízzel is, kizárólag a szénsavas megy le

2024. jan. 8. 00:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt ilyen panaszom, de szerintem felesleges erőltetni, ha úgy érzed, hogy visszajönne...

Annyira sok főtt ételt szerintem én sem ettem, volt, amit néha megkívántam, de inkább arra próbáltam figyelni, hogy legyen benne zöldség, gyümölcs, fehérje stb.

Mondjuk nekem vigyázni kellett a cukromra is a terhelés után, szerencsére nem kellett 160g ch diéta meg ilyesmi, csak adtak egy papírt, hogy melyik étkezésre milyen fajta ételt egyek, milyen gyümi tilos stb.

Remélhetőleg ez el fog majd múlni nálad is, de a védőnőnél majd futhatsz egy kört, hogy mit ajánl.

2024. jan. 8. 00:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a terhesség 2/3-ában csak a Fantától nem volt hányingerem, minden mástól rosszul voltam. Ezt ittam és hozzá szigorúan fűszermentes rizst, salátát. Így is híztam és a baba is nőtt rendesen. Ne aggódj, a szervezeted érzi, mi kell most.
2024. jan. 8. 06:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A második trimeszterbe lépve 5 hónapig hánytam mindentől. Csak az agyonsózott sültkrumpli, kóla és narancs maradt bent.

Nem erőltettem semmit magamba. Ha csak ezek mentek hát ezek mentek. Bőven elég volt, ha megláttam, hogy valaki hamburgert eszik vagy fagyit és szó szerint elhánytam magam.

Vagy ha megéreztem bármilyen étel szagát.

2024. jan. 8. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én körtét ettem kiló számra napi szinten (mit ad isten, a kislányom él hal a körtéért :D) és nagyon sokáig csak a hideg, 100%-os almalevet tudtam meginni. Másból max 1-1 falat ment le. Szedtem mellette várandós vitamint, egészséges a kislányom. A védőnőnk is azt mondta anno, hogy azt egyem, ami jól esik... Nem véletlen kíván ilyenkor az ember rá ennyire dolgokra.
2024. jan. 8. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!