Most leszek 12 hetes, 2. trimeszterre milyen vitamint ajánlanátok?
Én ugyanazt szedtem végig. Ez a babavitamin alkalmas terhesség elöttre, alattra és utánra( szoptatásra)
Válts szimplán kettesre, de ki is kérheted az orvosod véleményét erről, vagy hátha érkezik ide válasz.
Neten nézd meg az összetevőket és hasonlítsd össze hogy miben más a kettes. Van aki nem szed babavitamint mert be visz mindent az étkezéssel mondván.Én egészségesen eszem, de a vitamin nem árt van benne vas, mindenféle sok más vitamin is folsav is, én aztgondolom nem árt én szedtem végig :)
#1.3
De azt is kérdezted, hogy szerintünk használd e a kettest vagy válts jobbra, ezért tanácsoltam hogy szedd a kettest, vagyis legalábbis hasonlitsd össze összetevő szinten hogy miben külömbözik az egyes meg a kettes. Nem tudom mi jobb meg mi nem. Nekem egy bevált azzal vittem végig a terhességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!