Az esti hányinger is a terheség velejárója?
Figyelt kérdés
Iszonyúan kínoz.2008. jan. 7. 19:37
1/5 anonim válasza:
Igen,és az egésznapos is...Majd enyhülni fog.
2/5 anonim válasza:
Szia..az bizony..szerintem mar regen ki kellett volna venni a szotarbol a "reggeli rosszullet" kifejezest.Nincs abban semmi reggeli amikor egesznapos..vagy az en esetemben meg ejjeles is.
Sajnos ez van:-(
3/5 anonim válasza:
ezzel nem vagy egyedül.bár én még nemtudom hogy babás vagyok-e vagy sem de azt tudom,hogy bármit eszek,iszok majd megpusztulok a hányingertől.sőt volt olyan is hogy hajnalba is erre keltem.
4/5 anonim válasza:
zia.Én 6 ht vagyok,é pont ugyanzzl znvdek.Este eszek egy kicit,és mikor lefekzem,kezdődik az émelygés.Már kipróbáltam mindent én is.Ami eddig bejött,hogy ha érzem,hogy nem jó a pocim,bekapok 2-3 háztartási kekszet egy kis vízzel.Így azért jobb szokott lenni.Én is furcsálltam,h másoknak reggel van hányingere nekem meg este,de azt olvastam,hogy este indul meg a hormonképződés,az okozhat panaszokat.Szóval kitartás majdcsak vége lez:)
5/5 anonim válasza:
Hello!Én egész nap rosszul voltam! B6 vitamint kell szedni,enyhíti a rosszullétet!!!A 3. hónap után nem lesz már rá szükség....de ezt a védőnők szokták is javasolni már az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!