Szegeden a terhesdiagnosztikára (Vasas Sz. Péter) 12 hetes genetikai UH-ra kell időpontot kérni?
Tel.számot tudnátok adni?
Mire számítsak? Alaposan megnézik a bébit, vagy gyorsan lezavarják az egészet?
Előző terhességem félidejében költöztem Szegedre, úgyhogy ezeket sajna nem tudom.
nincs saját orvosod?
én a vasast nem ajánlanám, s.ggfejek az orvosok...
De van dokim, de azt mondta, hogy a genetikai UH-ra oda kell menni?
Vagy más doki megcsinálja?
Amúgy tegnap volt UH-m és kb. másfél hét múlva kellene oda mennem.
Azt hittem itt így működik a bürokrácia... elég érdekes ez a kettős védőnői rendszer is itt...
akkor nem értem, miért nem ő csinálja! ki az orvosod? a klinikán dolgozik?
a vasas borzalmas, úgy kezeleik az embert, mint a többi aluliskolázott 18 éves cigánylányt, akik abortuszra várnak, vagy mint akik a századik gyerekükkel terhesek. megfogadtam, hogy soha többet nem megyek oda vizsgálatra, ráadásul emberileg és szakmailag se volt az orvos a helyzet magaslatán. komolyan: tele van cigányokkal meg 16 éves terhesekkel.
ha már a saját orvsod nem csinálja meg, én inkább a klinikára mennék.
amúgy én 14 hetes vagyok:)
Szia!
Remélem nem ijesztettek meg az előttem szólók. Én is szegedi kismama vagyok, a Vasas-ba járok, és szerintem teljesen lelkiismeretesen vizsgálják meg az embert. Egyébként én úgy tudom, hogy a 12. hetes UH-t mindig a Vasas-ban csinálják, a 20 hetest pedig a klinikán. A lényeg az, hogy nem kell időpontot kérni, de azért leírom a tel. számukat: 574-432. Gondolom, a nőgyógyászod adott beutalót, elég, ha azzal + a kiskönyveddel mész. Nekem nagyon alaposan végezték a vizsgálatot, minden porcikáját lemérték a babámnak.
Sziasztok!
Köszönöm mindkettőtök válaszát!
Én is úgy vettem le az orvosom szavaiból, hogy neki oda kell küldenie erre a vizsgálatra.
Eddig még csak a kp-i védőnőkhöz kellett odamennem. Ott is változóak voltak a tapasztalataim. A védőnő, aki velem foglalkozott nagyon rendes volt, de amelyik a papírokat szedte be... hát inkább nem méltatnám.
Már hívtam őket tegnap, mondták, hogy nem kell időpont.
Gondolom bejelentkezni ugyanott kell, mint amikor a védőnőkhöz mentem a vérvételes beutalókért?
Egyébként eddig is változó tapasztalatokat hallottam a Vasas-ról, remélem nekem szerencsém lesz!:)
Nektek pedig boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!