Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti hogyan tartottáto...

Kismamák, ti hogyan tartottátok a normális étrendet?

Figyelt kérdés

32 hetes ikerterhes vagyok, szinte a finishben vagyunk, erre most kezdek el nagyon durván menni lefelé a lejtőn. A karácsonyi zabálás sem segített persze, de rengeteg süteményt eszek az elmúlt hétben, amit azelőtt soha. Az a baj, hogy nem érzem, hogy elég lenne a kajamennyiség. Eddig szépen tartottam a napi 5 étkezést, a sok fehérje bevitelt, cukor, liszt és zsír mellőzését, még csak nassolás sem volt. Mindezek mellett napi 7000 lépés, heti 4x30 perc torna is volt, de most már teljesen ellustultam. Kikészülök, ha nem tömhetem a fejem, tegnap este könnyek között aludtam el. Lehet pszichésen is okozom ezt magamnak, de félek nehogy itt a végén baj legyen a féktelen evés, nem mozgásból. Eddig 10kg jött fel amúgy, szinte csak hasra.

Szóval a harmadik trimesztert ki hogy élte túl evés szempontjából?

2023. dec. 29. 19:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kicsit off, de meddig engedik a terhességed? Én holnap töltöm be a 32. hetet szintén ikrekkel. :)
2023. dec. 30. 20:54
 12/13 A kérdező kommentje:
11-es: fogalmam sincs, még nem kaptam időpontot császárra, egy kicsit idegesít is. 40.hétig viszont semmiképp, ez a fix. Gratulálok nektek!
2023. dec. 31. 19:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát te már tényleg a végén vagy, és az a 10 kg nem sok, főleg nem egy ikerterhességnél :) Amúgy teljesen átérzem, az első terhességemnél hihetetlen mértékben nőtt az étvágyam, és nem is mondtam nemet semmire. 20 kilót híztam, amiből 10 ment le.. Most is rajtam van legalább egy hat kilós fölösleg. Nem rég tudtam meg, hogy a második babánkat várom. Eldöntöttem, hogy semmi fehér liszt, cukor. Igyekszem egészségesen enni, a nassolást a gyümölcsök jelentik. Hát nem mondom, kőkemény ez az egész, de nem akarok megint ugyanabba a hibába esni, és tudom, hogy a babának se jó a rendszertelen, mértéktelen evés. 🙂

Könnyű szülést, jó egészséget nektek! ❤️

jan. 10. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!