34 hetesen normális,hogy kevesebbet mozog egyik napról a másikra a baba?
Figyelt kérdés
Kéthetente járok az orvosomhoz, ő mindig azt írja a papíromra, hogy "élénk magzatmozgàs". De pár napja sokkal kevesebbet érzem mozogni es nem is olyan erőteljesen, inkább este mozog aktívabban és "durvábban".
Ez ilyenkor már normális? Nyilván megkérdezem az orvost is, de majd csak pénteken megyek hozzá.
2023. dec. 27. 08:16
1/7 anonim válasza:
Igen, mert szüksen van ahogy egyre jobban nől.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt én is olvastam, csak fura, mert pár napja egész nap szinte aktív volt, most meg alig alig .
2023. dec. 27. 08:32
3/7 anonim válasza:
Biztosan nem fér el a bejglitől és töltött káposztától. Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.
Amúgy igen, normális. Kevesebb a helye és ilyenkor már inkább csak feszíti magát. De ha nyugtalanit inkább menj be a kórházba, nézzenek rá.
4/7 A kérdező kommentje:
Ma megyek pont kontrollra, úgyhogy megnéznek. Remélem, semmi gond nincs vele. Bár Mondjuk most jött megint egy front, attól én is sz*rul voltam este, lehet, azt érzi ő is, mert a frontokat nagyon megérzi.
2023. dec. 27. 08:45
5/7 A kérdező kommentje:
Na sok a magzatvízem azért nem éreztem annyira a babát. Be is fektettek a kórházba.
2023. dec. 27. 12:29
6/7 anonim válasza:
Akkor jó hogy mentél ma, és mitől lehet több? Nem mondták? Csak megfigyelnek? Amúgy miért kellett 2 hetente menned? Volt valami gond?
7/7 A kérdező kommentje:
Hetente kellett mennem. Nem tudják az okát. Csinálnak egy újabb cukorterhelést, hogy nem vagyok-e mégis cukros. Meg szteroidot fogok kapni elvileg. De még semmi nem történt.
2023. dec. 27. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!