Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van az, hogy a baba...

Mitől van az, hogy a baba megrázkódik a hasamban?

Figyelt kérdés
Mostanában már egyre többször érzem. 35 hetes vagyok. Nem tudom ez mitől lehet. Alapból sokat mozog amúgy. Másnak is volt ilyen, vagy tudja valaki ez mitől van?
2023. dec. 24. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg csuklik.
2023. dec. 24. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Igen, kis enyhe mozdulatok, olyan mintha rázkodna.35 hetes vagyok szintén de kb 2 hete csinálja.Nincs gond szerintem sem.Én nem aggódok.
2023. dec. 24. 22:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, a csuklàs másmilyen szokott lenni. Ez csak 1-2 másodpercig tart, mint mikor az ember álmàban megrázkódik, vagy mikor fázik és megborzong.
2023. dec. 24. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Idegrendszeri éretlenség. Nekem is többször csinálta. És nem csuklás. Az több ideig tart és ütemes.
2023. dec. 24. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es jól írja. Normális dolog, a csuklás teljesen más, meg lehet különböztetni.
2023. dec. 25. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is éreztem. Most 2 hónapos a babám. Majd amikor már kint lesz meglátod az első napokban mit csinál és össze tudod majd kapcsolni az érzéssel. Teljesen felismerhetőek ezek a mozdulatok. Pl nekem a hasamban is csuklós baba volt (napi 2x legalább ha nagyon bekajált) most is az ha sokat eszik. Ez a rázkódást pedig nyújtózkodás közben csinálta/csinálja.
2023. dec. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!