Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen csak lent mozog a...

29 hetesen csak lent mozog a baba, volt így valaki?

Figyelt kérdés

2 hete voltunk ultrahangon, ahol a doki megerősítette, hogy nagyon lent van a baba feje, mintha már ki akarna bújni, de hogy aggodalomra nincs ok.

A mozgásokat is folyamatosan csak alul érzem, másoknál folyton olvasom ennyi idősen, hogy a gyomruknál, köldök felett, bordájuknál érzik, én viszont ott sosem érzem. A pocakom is lejjebb van. Van okom aggódni szerintetek?

2023. dec. 29. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én 30.hetes vagyok de én is körülbelül a köldök vonalban szoktam érezni a mozgását feljebb nem. Jah meg szoktam olyat érezni nagyon lent szinte mintha a végbélben érezném vagy a hüvelyben egyenletes lüktető érzést. (gondolom csuklik ilyenkor) úgyhogy szerintem nekem is nagyon lent lehet de a doki nem mondott semmi aggasztó dolgot. Majd 2 hét múlva megyek a kötelező kórházi ultrahangra kíváncsi vagyok ott mit mondanak.

(Bocsi hogy semmi érdemlegeset nem tudtam mondani de hasonlóképp "érzek" mint te ezért írtam.)

2023. dec. 29. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen mindegy, hogy hol ÉRZED a mozgást, mozog az egész teste, elhiheted.
2023. dec. 29. 12:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom, hogy azt hiszem nem mozog az egész teste :D Hanem hogy csak lent érzem a mozgását pedig ilyenkor már mindenki fent érzi, ahogy a kérdésben is írtam és nem értem mi az oka annak hogy folyton csak lent van amit az uh-n is látott a doki, pedig van még helye forgolódni felfelé is.
2023. dec. 29. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Valószínűleg most a lába van épp lefelé.
2023. dec. 29. 13:55
 5/7 A kérdező kommentje:
A 18. hét óta érzem a mozgást, de eddig még soha nem is éreztem fent!
2023. dec. 29. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Igen, mert szerintem még nem fordult be így a lábával ott köldök alatt rugdos.
2023. dec. 29. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:

A 28. hétig minden uh-n fejvégű volt, rendesen büszke is voltam rá, a köldököm körül éreztem addig a mozgást. Az uh előtti este nagyon fészkelődött, feszítette magát, éreztem, hogy valami furcsát csinál, persze megfordult, ezt másnap a doki meg is erősítette. Aztán konkrétan azt éreztem, hogy a végbelem környékét rugdossa meg mintha a hüvelyemben matatna valaki... Elég kellemetlen volt! Azóta voltunk babamozin is, ott is pont ugyanez volt a helyzet, az egyik lábát a fejéhez húzta a kezével (sikerült végignézni) a másik meg a medencém alsó részében volt. A babamozi estéjén megint éreztem a furcsa feszülést, nagyobb mozdulatokat, azóta feljebb érzem, inkább a köldököm fölött, néha a bordámba rugdos. Szóval remélem, ez azt jelenti, hogy így a 30. héten sikerült visszajutnia a helyes irányba.

Szóval valószínűleg éppen lábakkal lefelé van, amikor ott nagyon lent érzed. De egyébként a kezükkel is matatnak és irtó hajlékonyak, tehát még ha fejjel lefelé van, akkor is érezheted a köldöködnél a lábait. Nem nyújtott lábbal fekszenek :).

2023. dec. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!