Nagyon nagyon nagyon halvány tesztek+görbe és tanácstalanság Képekkel?
Mi a véleményetek?
Erősödnek a csíkok?
Lesz ebből baba?
Azt sem tudom hány dpon vagyok...vagy 15 vagy 13
Tudom hogy iszonyat halványak, félek is ezmiatt.
Itteni képen inkább 15dpo, ferti szerint 13
Tudom itt a ciklus nem jó helyre húzta...
Segítsetek:(((
ugye jóval erősebbnek kellene lennie a teszteknek...alig látszanak
én vagyok aki gratuláltam, már nem nagyon mértem a hőmet , de azért mégis kiváncsi voltam , ovu tesztet is használtam. Íme az én terhes görbém, A DPO úgy tudom állandó , a pete érése lehet változó.
görbékhez meg dbo-khoz én nem értek, de a második csíkot látom:))))))
nekem ilyen halvány volt a második terhességemnél a kimarad menses előtt 7 nappal.
igen késik
az ovum sztem később lehetett, kb az utolsó szexkörül
és akkor is már meg kellett volna hogy jöjjön
dokihoz bejelenzkeztem
kedden tudok menni
nagyon el vagyok keseredve...tudom milyen az egyértelmű pozitív
volt már nekem is 14dpo egyértelmű erős 2csík...
2 lehetőség van szerintem, vagy nem akkor volt peteérésed amikor felugrott a hőd, vagy volt akkor de utána esetleg lett még egy (van ilyen) és ez még egy induri pinduri terhesség azért ilyen halvány. Leírom nekem hogy volt. Február 10-12re vártam a mensit (vagyis várta a fene...)nem jött meg. Eltelt 5-7 nap gondoltam na mostmár csinálok tesztet mert nem jött meg (tünetem igazán nem volt ő már a második babám volt úgyhogy vártam a terhes tüneteket de nem jöttek). Tehát 17-én teszteltem, nega lett (10es teszttel) Aztán csak nem akart megjönni, így 19-én is teszteltem ilyen halvány kis semmi lett mint a tiéd :)) Pedig a mensimnek már RÉG meg kellett volna jönnie...
aztán 3-4 napra rá csináltam még tesztet az már erősebb lett, majd elmentem dokihoz, de a bébikémből még ott se nagyon láttak semmit csak vastag nyálkahártyát, meg sejthető petezsákot. Egy hét múlva mentem újra és akkor lettem 6 hetes terhesenek "diagnosztizálva"...(most már 11 hós nagylány:))
Szóval hő ide vagy oda (nekem amúgy ez a hőméregetés sose jött be) lehet hogy a ciklusod vége felé lettél terhes és nem pedig a ciklusod közepén ahogy elvileg az szokott lenni.
Én nagyon szorítok!!!
hát az se nagyon lehet az utolsó szex lehet a végső mentsvár...
de az se most volt
az lesz sztem veszek egy drágábbat, hátha
bár sztem már mutatnia kéne egyértelműen ezeknek is
mindegy
valami csak lesz
kedden megyek dokihoz
Szia!
Ne legy elkeseredve! Szeritnem ez tuti baba! Nekem is gyenge volt a masodik csik meg az elmaradott mensi utan jo par nappal is! Aztan kb egy het mulva lett erosebb! Nyugodj meg, ez most nem jo hogy idegeskedsz!
27h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!