Két és fél éves kislánynak milyen fejlsztő játékokat vennétek, és nektek milyenek vanak, ha lehet képekkel együtt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 09:18
1/3 anonim válasza:
az én kislányom imádja a fapuzzleket, amin nagyobb állatok vannak, már a kifestő is érekli, a matricás belergasztós is, most kezdett babázni, lehet fodrászkodást játszani, csatokkal, fésűvel, szeret főzicskézni a kis saját babakonyhájában, ezek mind fejlesztik.
2/3 anonim válasza:
ha még nincs neki ilyen, akkor ezt ajánlom :
kisfiam 2 éves, már nem nagyon érdekli ugyan, mert régóta megvan, de egy időben ezt imádta a legjobban, éjjel nappal kalapálta :) és állítólag nagyon jól fejleszti együttesen a kéz és szemkoordinációt
3/3 anonim válasza:
Igaz,hogy nekem fiam van, de szerintem ez a játék szempontjából mindegy. Pár hete ajánlották nekünk a bambino lük nevű fejlesztő játékot. [link]
Nézd meg, szerintem érdemes. A fiamnál nagyon bevált. Imádja, képes akár egy órát is ülni a füzetek felett és már egyedül is boldogul vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!