Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hátrahajló méh terhesség,...

Hátrahajló méh terhesség, hason fekvés?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, megerősítette a terhességemet, kb 6-7 hetes. Azt tudni kell az orvosomról, hogy nem fiatal már, szerintem bőven 60 felett van. Azt már eddig is tudtuk, hogy hátrahajló a méhem, most viszont arra is felhívta a figyelmem, hogy emiatt nagyobb az esély a vetélésre. Ennek már utána olvastam, tudom, hogy régen ezt gondolták de teljesen hülyeség. És azt mondta még, hogy minél többet feküdjek hason a 10-12. hétig kb, ezzel is segítvea helyzetet, mert ebben az időben szokott olyan esetleg előfordulni, hogy nem fér el a baba és emiatt vetélés esetleg a vége. Valaki aki hasonló helyzetben van, nektek tanácsoltak ilyet?😄

2023. dec. 20. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én orvosom saccper 70hez közelít de tuti 65-70 között van és a hátrahajló méhre annyit mondott, hogy semmiben sem befolyásol a terhességben, hason is aludhatok amíg jó.

Ha bizonytalan vagy az orvosodban inkább válts.

2023. dec. 20. 16:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Bocsi, kérdező, régi kérdés, de most olvastam és nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. Nem fér el a baba??? 10-12 hetes korig? Amíg pár milli, pár centi? Később meg elfér, amikor fél méteres?🤣

Szerintem erre nem mentség, hogy 60 éves. Ilyen hülyeségeket régen se gondolhattak.

Mi lett végül? Váltottál orvost? Rendben volt amúgy a terhességed?(Nem a hátrahajló méh miatt, attól függetlenül kérdezem.)

okt. 28. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!