Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire vagytok babonasak a...

Mennyire vagytok babonasak a terhesseggel es a kisbabakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Minden nap kapom a megjegyzest, hogy "nehogy a cicam hozza erjen a pocimhoz, mert szoros lesz a baba!" - kezd nagyon idegesiteni... s meg mondjak, hogy "jajj, nekem egy ismerosom az olebe vette a cicat, es a baba szoros lett egy ponton..."

Szerintetek ezeknek a babonaknak van valami igazsagtartalmuk? Ti mennyire tartottok az ilyesmiktol?

2010. okt. 21. 19:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jajj, ez nagyon durva... Ilyen erovel akkor tehenet sem lenne szabad nezni, mert kover lesz, vagy libat mert ludtalpas lesz...

Van a faluban egy szellemileg serult gyermek, anyukam mindig reamszol, hogy ne nezzek ra... A terhessegem elejen minden nap szinte down-szindromas, autista, mozgasserult, kulonbozo testi es szellemi fogyatekossaggal elo gyerekek es felnottek vettek korul... Eszerint az en gyermekem most halmozottan serult lesz...? Nem merek ilyesmibe bele gondolni se, de ha igy tortenne biztos vagyok benne, hogy nem azert mert reaneztem ezekre az emberekre(foglalkoztam is veluk)...

Az oreg nenikek regen kitalaltak ezt a sok butasagot, mert nem volt mire fogjanak egy-egy akkor meg megmagyarazhatatlannak tuno betegseget, rendellenesseget, akarmit...

De legalabb ne traktalnanak minden egyes alkalommal ilyenekkel...

Jo babavarast, illetve babazast kivanok mindenkinek! Es sok oromet es egeszseget!

2010. okt. 22. 09:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a babonákkal!!!! Én konkrétan a 16.hetemben már mindent megvettem a babának a babakocsin kívül...igaz azért mert nagyon jól jött így ki...de akkor is ezek buta dolgok szerintem. CSak jókra gondolj!!!
2010. okt. 22. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!