Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet már látni valamit ,...

Lehet már látni valamit , vagy még korai?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

December 28-án megyek orvoshoz, a menstruációm alapján akkor leszek pontosan 6 hetes. Volt valaki hasonlóan, ilyen időben orvosnál? Lehetett hallani a szívhangot vagy még korai volt?

Ui.: első baba, 2 vetélés után.. aggódom, hogy korai az időpont és nem lehet majd látni semmit, emiatt pedig még többet idegeskednék😅

2023. dec. 18. 13:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6 hetesen sejthető volt a szívpulzálás,4 nap múlva újra mentem (barnázás miatt)akkor már biztos volt a szívhang.

Sok sikert!

2023. dec. 18. 17:17
 12/27 anonim ***** válasza:
68%

Nekem 5+2hetesen 7,6 mm-es szabályos petezsák volt, benne szikhólyag, de szívhang még nem volt, viszont megnyugodtam, mert méhen belül volt. Barnázás miatt mentem be.

7+2 hetesen mentem kontrollra embrióés szívműködés volt már. CRL: 11,6 mm :)

2023. dec. 18. 18:12
 13/27 Annika2 ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 1 héttel le volt maradva a fogantatáshoz viszonyítva, nem volt még szívhang. A fogantatás ideje alapján 6+3 napos voltam akkor, de a doki 5+3-nak mondta. (Ovulációs tesztet csináltam a ciklus alatt, azért vagyok ennyire biztos a fogantatás idejében.) 1 hétre rá kaptam kontroll időpontot, és akkor már szép, élénk szívhang volt. Szívből drukkolok Neked! (:

2023. dec. 19. 10:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a doki, hogy mehetek hozzá 5+5 napon, akkor nem biztos a szívhang, de 6+5-nél már lennie kell. Én inkább a későbbit választottam.
2023. dec. 19. 12:01
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ên hasonlò cipőben járok. Holnap reggel megyek ub-ra. 6 hetes leszek pontosan. 2 missed abom és egy kèmiaim volt ebben az èvben. Leìrni nem tudom hogy izgulok màr és milyen érzès lesz, ahogy elkezdi nèzni a monitort a doktornô.

Muszàj viszont mennem, mert 10 napja nagyon vèreztem, ès az akkori uh-on kiderült, hogy hematomàm van. Ez most kontroll. Szorìtsatok nekem kèrlek.

2023. dec. 20. 00:23
 16/27 anonim ***** válasza:

#15!Én drukkolok neked nagyon!🤞

Nekem sajnos előjött az autoimmun betegségem, szóval félek, hogy ki akarja fúrni a szervezetem a gyerekem☹️

2023. dec. 20. 00:46
 17/27 A kérdező kommentje:

Nagyon szorítok neked, minden rendben lesz! 🤗

2023. dec. 20. 06:44
 18/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 15-ös vagyok. Mensi alapján ma vagyok pont 6 hetes, uh mèretek alapjân 6 hét 4 nap. CRL: 7.5 mm és van szìvhang. Nagy a boldogsàg. Meg persze lehet izgulni tovàbb. 2 missed ab utàn màr annyira nem tudom lazàn venni.

Kèrdező, majd ìrj te is ám mindenkèpp.

2023. dec. 20. 12:45
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
#16 arra nincs valami kezelès, hogy ne okozzon gondot a terhessèggel? Van egy lombikos baràtnőm, nàla ugyanez volt. Elèg sokfèle injekciòt meg tablettàt kapott. Most màr 6 hònapos a kisfia.
2023. dec. 20. 12:47
 20/27 anonim ***** válasza:

#19! Az a baj, hogy csak a tüneteket szokták kezelni, amikor vannak. Elég ritka betegség. SOTE-ra járok vele. Órákon keresztül hívogattam őket, de mikor végre felvették, közölték, hogy akik értenek hozzá, már szabin vannak. Bemehetek ügyeletre, de nekik lövésük sincs róla. Próbáljam felhívni a nőgyógyászom. Próbáltam, nem veszi fel. De a nőgyógyászok szintén nem szokták ismerni. Meddőségis dokim azt mondta, ő úgy tudja, erre a betegségre nem jellemző, hogy magzatelhalást okozna. A vetélésem után elküldött egy immunpanelre, de azon azt hiszem, ez nincs, az összes többi elvileg -. Megpróbálok szerezni egy immunológust magánban valami távkonzultációra, de elég reménytelen a helyzet. Meg közben várom a mai vérvétel eredményét. Lehet, már nem is vagyok terhes🤷🏼‍♀️

2023. dec. 20. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!