Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számításaim szerint ma vagyok...

Számításaim szerint ma vagyok 6 hetes terhes, és ma délután megyek először dokihoz. Fog már látni valamit? Vagy túl korai még?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha lát valamit az a pontos peteérésed idején múlik, szóval ha az utolsó mensidtől számolod a 6 hetet, akkor fontos, hogy utána mikor volt pé. Elvileg ilyenkor legalább a petezsák látszik, de van akinél már szívdobogás, magzat is látható..ez az először leírtaktól függ..a terhességet bizonyosan meg tudja állapítani, de lehet visszarendel, mert a magzat még nem látszik, ilyenkor nem kell megijedni, előfordul, ilyen az ultrahang készülék.

Sok jót kívánok!

2008. aug. 28. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A szikhólyagot már láthatja. Jobb mielőbb elmenni hozzá, mert az esetleges méhen kívüli terhességet minél korábban veszik észre annál jobb, a másik ok, a terhesség korai szakaszában pontosabban meglehet határozni, hogy hány hetes kismama vagy. Én 5 hetes voltam, mikor először dokihoz mentem, akkor szívhang még nem volt, de a 6. vagy 7. héten már volt az is. Üdv.: 24. hetes kismama
2008. aug. 28. 09:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! Hát július 18-án volt meg utoljára a mensim és Aug.01.körül volt peteérésem. 14.-re pedig vártam a mensit és nem jött,helyette lett egy pozitív tesztem:-)
2008. aug. 28. 09:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Amennyiben van uh-ja, akkor már a petezsák valószínűleg látható, ha szerncsés vagy, a szikhólyag is, de az nem feltétlenül.
2008. aug. 28. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem hat hetesen kb fel centis volt a zsak, és benne a babó, szóval, igen, szerintem latszik. nagyon, nagyon pici, szinte csak egy potty (vicces egymas ala tenni a hathetes, a kilenchetes, meg a tizenket hetes ultrahangkepeket, brutalis a valtozas!)
2008. aug. 28. 11:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem már 5 hetesek látta a petezsákot benne a kis ponttal. Mást nem fog látni, de legalább metudod, hogy méhen belül van-e a kicsi. Aztán 2 hét múlva szívhangellenőrzés miatt vissza fog hívni.
2008. aug. 28. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!Képzeld,én pont így vagyok,csak tegnap voltam 6 hetes mert július 16-án volt meg utoljára. Én is ma megyek először.Majd írd meg,mi volt!
2008. aug. 28. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Először is GRATULÁLOK!!!!

Én 4-5 hetesen voltam először és akkor a petezsákot látta (5mm-es) és benne a szikhólyagot de azt még éppen hogy. Holnap megyek vissza. Már 7 hetes vagyok. Kíváncsi leszek mit fog látni!

Sok boldogságot kívánok!

2008. aug. 28. 21:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Na voltam a dokinál,5 hetes vagyok nem hat de már látható csak még a babóca nem igazán ugyhogy engem is visszarendelt 2 hét mulva. Azt mondta addigra már biztos lesz szívhang,de amugy minden rendben van. Mégegyszer köszi a válaszokat és boldog babavárást kívánok nektek!!!!
2008. aug. 29. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!