32+1 hetes terhességnél ha már koponya végű fekvésben van a baba és a súlyát 2200grammra saccoltàk, jó esélyekkel indulhat, ha előbb beindul a szülés?
14-es, komolyan? Nekem 1600 grammra becsultek a 32. heten es a vegere 4 kilo lett.
Nekem erre a sulyra mondtak, hogy nagy lesz.
40+2 napra szultem.
36. heten mar nem emlekszem, szerintem nem is volt uh.
Valoszinuleg el lett merve valami elegge a 32. hetin, csak azt furcsallom, hogy nekem azt mondtak az 1600ra, hogy nagy lesz, masoknak meg azt, hogy kicsi :D
De ugye +-500 gramm, ezt is mindig elmondjak az orvosok, hogy nem pontos a sulymeres.
Szerintem ez mástól is függ, hogy azt mondják hogy nagy baba lesz vagy kicsi :( ki érti ? :D
Kb 45 percig tartott az uh, mindent is nézett az orvos. 36.héten lesz egy uh-m( külföldön élek)Én pl 4kilós voltam majdnem amikor megszülettem majd világéletembe vézna voltam 167cmvel most vagyok 60kg 8kg hízással ami nem is látszik sajnos :( 28éves vagyok.
36+5 napon becsülték 3200-ra, ha jól emlékszem.
39+5 napon született 3200-zal. Ennyit a becslésekről. A hasam a végén is elég sokat nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!