Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zsibbad az ujjam az indukciós...

Zsibbad az ujjam az indukciós tűzhelytől. Ezzel bemennétek az ügyeletre?

Figyelt kérdés

Főztem egy indukciós rezsón, majd kezet mostam és kicsit nyirkos kézzel az érintőpanelen feljebb vettem a hőt. Levettem róla az ujjam és utána enyhe bizsergést éreztem benne. Nem éreztem ezen felül sem csípést, se semmit.

Felhívtam az ügyeletet, azt mondták lehet áramütés, menjek be nézessem meg a babát. A családom férfi tagjai műszaki végzettségűek (nem elektronikusak ugyan), ők mondták, hogy érintő panelen keresztül nem szabadna, hogy megüssön az áram.

A férjem kipróbálta a rezsót, semmit nem érzett, más ujjal én sem, de ugyanazzal az egy ujjammal kb 3 órával később ismét éreztem a bizsergést miután feljebb vettem a hőt. Egyszer ma úgy is éreztem bizsergést, hogy áramtalanított állapotban nyomtam met.

Még nem mentem be a nőgyógyászatra, mert covidos vagyok, lehet benn tartanának más jellegű betegekkel és még több dolgot szednénk össze és itthon sem akarom hagyni a 3 éves lányom, ha nem muszáj.

Ti bemennétek?

Először azt hittem áramütés, bár semmi extrát nem érzékeltem, csak miután az indukciós rezsóról levettem az

2023. dec. 10. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Hát én ezen most jót nevettem. 😂🤦🫠
2023. dec. 10. 18:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet van valami tüske abban az ujjadban vagy valami apró sérülés, ami irrtitál, ha hozzáérsz.
2023. dec. 10. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy áramütés lenne. Szinte biztos hogy nem.

A babának valószínű semmi baja. Inkább csak elzsibbadt az ujjad valamiért és a gomb nyomásakor jobban érezted.

2023. dec. 10. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező, ettől, ha még tényleg egy pici kis áramütés is lett VOLNA sem lenne semmi baja a babádnak. Azzal többet ártasz szerintem, hogy ennyire túlaggódod a dolgot. Bar megértem, én is nagyon féltem a kis 28 hetes kislánykámat a pocakomban, de én ezzel nem mennék be. Főleg nem covidosan, órakat eltölteni ezzel az ügyeleten, még magadnak (és másoknak) ártanal csak.

Inkább pihenj! Nyugodj meg! Jobbulást!:)

2023. dec. 10. 19:24
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Azt hittem, Nazzi meg az aranyeső volt a mélypont, de nem.
2023. dec. 10. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeri ember elmegy az orvoshoz.

-Doktor Úr! Ha itt megnyomom, fáj!Ha itt megnyomom itt is fáj!Ha a másik oldalon nyomom meg, ott is fáj!Mi lehet a bajom?

-El van törve a mutatóujja!

2023. dec. 11. 01:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Inkabb valami idegi eredetu bizserges lesz
2023. dec. 12. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!