Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tönkrement egy agyontömött...

Tönkrement egy agyontömött fogam, de éppen covidos vagyok. Baj, ha várok vele?

Figyelt kérdés

Elfeketedett a tömés, mellette fura érzés van az ínyemnél és amikor fogselymeztem fekete pici pontok voltak a fogselymen (először azt hittem a kiwi magja "szétporladt").

Mennék is vele héfőn az első normálisabb fogászatra, de majdnem 1 hete beteg vagyok. Orrom azóta is dugult és eléggé köhögök. Ha így még fogadna is valaki (lefertőzni sem szeretnék azért senkit), akkor sem bírnám ki köhögések nélkül, hogy megcsinálják a fogam.

Mit csinálnátok a helyemben? Kismamaként húzni sem akarom az időt. Arra gondoltam addig kamillával öblögetek, hogyha gyulladás van hátha segít az ínyemen.

2023. dec. 9. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én felhívnám a fogorvost, hogy mit tehetek amíg meg nem gyógyulok. Így én sem mennék, mert egyrészt nem szeretném megbetegíteni az orvost, másrészt nekem be volt dugulva az orrom, folyamatosan köhögtem, kizárt, hogy így bármit tudott volna csinálni a számban.
2023. dec. 9. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőn hívd fel a dokit.
2023. dec. 9. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Èn nem mennèk evvel fogorvoahoz, mìg beteg vagyok. Hyperollal ha öblögets, az lassìtja a romlàst.
2023. dec. 9. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha akut panasz nincs, akkor úgyis időpontot kell kérni, ami így a közelgő ünnepek miatt könnyen lehet január vége, február is, így mindenképpen telefonálj hétfőn, hogy legalább időpontos legyen. Addigra biztosan meg is gyógyulsz.
2023. dec. 9. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!