36 hetes baba méreteket illetve becsült súlyt írtok nekem? Gdm-es kismama vagyok és a súlyával ijesztgetnek folyton…
Ma voltunk ultrahangon a következőket mérte: bpd 89mm, hc 313mm, ac 329mm, fl 72mm
Becsült súly 3038g.

Ha kordában van tartva a gdm, akkor lehet genetika is, csak sajnos sok a sggfej az egészségügyben.
Az első babánk gdm terhességből született, 3200 grammal, 48 centivel. Az ultrahangon nem hitték el, hogy cukros vagyok. De mondtam, hogy nézz már rám, akkor vagyok 160 centi, ha kihúzom magam, helye se lenne nagyobbra nőni. Anyós magas, a párom is, ő meg 4500 gramm volt és 60 centi. Egészséges terhességből. Olyan fszságokat bírnak mondani, meg ijesztgetni a kismamákat, hogy az ész megáll.

36+0 vagyok ma, 34.héttől járok nst-re de sajnos összevissza mérik a súlyát múlthéten 2200g ra becsülték most másik dr.nő volt bent egy tanulóval elég sokáig vizsgálták mert tanította így azt gondolom ez a pontosabb..
3x volt 7 feletti értékem amúgy végig rendben vagyunk 7kiló hízással! :) rendszeresen járok a diatetológushoz illetve 180g ch diéta van. Éhgyomrik 5 alatt..

Akkor ha jol szamolom 40.hetig kb 3800-3900 g koruli lesz. Ha kihuzzuk addig hisz 34.heten mar josloim voltak:)
A lenyeg az egeszsege persze meg a cukra, csak nalunk szeretnek a csaszar fele huzni inkabb es mivel elso baba azert szeretnem megprobalni hatha beindulna🙂

Szia! Igaz én inzulinos cukorbeteg vagyok, így hordtam ki a babát.
Karban volt tartva, de általában nagy babákat szülnek a cukorbetegek. Készülj akár a császárra is. Nekem 37 hetesen 2500 grammot mértek.40 hétre 3860g lett a gyerek császárral😅

Gdm es voltam énis 3550g al született a fiam szigorú diéta mellett.
Második terhességemnél nem.voltam elvileg gdm es 3800g volt a baba.
Sztem egyébként átlagos súlya van ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!