MTHFR C 677T és MTHFR A1298C heterozigóta mutatio igazolt. Protein s aktivitás 57%. Szó szerint ez a leletem. Erre az eredményre el lehet hagyni a vérhigitót? (Lent részletezem) kérlek olyanok írjanak akiknek biztis infójuk van, vagy értenek hozzá
Most 8hetes terhes vagyok. Lombikkal jött össze a baba elsőre. A lombikos orvosom erre az anamnézisre 6. Hétig aspirin protectet adott,emelt dózisú foláttal. Majd a 6. Hét után mikor volt szív hang, kaptam a clexane 4000NE. Itt a központban véget ért a pályafutásom. Mondták hogy menjek terhesgondozásra. Találtam is, elmentem a dokihoz. Ő közölte,hogy hagyjam abba a clexanet.
De én eddig is alig vártam,hogy kiirják nekem mert csak így nyUgodtam meg hogy nem lesz baj. Ugyanis a hemetologiai kozpontban mondtak ez azt jelenti ,hogy eleve van trombózis hajlamom. Szóval szétvág az ideg, hogy most mit tegyek. Nyilván a lombikos orvosommal kialakult a bizalom. ő adta a clexant. Ez az új doki azt mondta hagyjam el mert az mthfr-e eleg szokott lenni a folát. De nekem ez hogy elég szokott lenni ez elég kevés. Így nem is kaptam receptet sem. Valaki hasonló cipőben ? Illetve erre az MTHFR-e kell vérhigitó vagy tényleg eleg a vitamin?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!