Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen szex után, szokott...

Terhesen szex után, szokott "görcsölni" a hasatok?

Figyelt kérdés

Szex utan (semmi durvulas) kb 10 percel erősen ilyen görcsölést éreztem de megse teljesen az volt mert nyilalt is közben erősen, es lent a hüvelynél is ugy ereztem nyilal.

Kb 40 percen belült 10x volt az hogy igy nagyon erősen nyilalni kezdett

Most enyhén görcsölök.

Semmi vérzés vagy ilyesmi folyamat nézegetem, a derekam se fáj. Csak nagyon megijedtem.

Első trimeszter végén vagyok.

2023. dec. 5. 11:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Neten is olvastam es alitolag normalis ilyenkor, de sehol nem irják milyen mértekű fájdalom.
2023. dec. 5. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez volt,semmi durvasáh nem volt és mindig görcsöltem.

2 egészséges gyermekem van nem volt soha gond,DE!a dokidnak mond el.

Van akit eltiltanak a sextől

2023. dec. 5. 11:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Szabad tudni hogy neked mennyi ideig tartott ez a görcsölés?
2023. dec. 5. 11:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindenféle képpen szólok neki
2023. dec. 5. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gond is lehet, ezt doki tudja megmondani. Mindenesetre amíg nem jutsz el orvoshoz, kerüld inkább a házaséletet.
2023. dec. 5. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 36+ hetesen volt ilyen, de akkor borzasztóan fájt, mindig azt hittem, hogy a szülés indult be. Aztán végül akkor indult be, amikor 3 napja nem voltunk együtt, 41+0. Kérdezz rá, de ha terminus után az erős görcsök nem jelentettek szülés beindulást, akkor nem feltétlen jelent bármi bajt az erős görcs.
2023. dec. 5. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

22 hetesen kezdtem el görcsölni szex után, majd keményedni is, 27 hetesen voltunk együtt emiatt utoljára. Akkor annyira keményedett és görcsölt órákig a hasam szex után, hogy nagyon megijedtünk. Bevettem két szem magnéziumot és aznap már csak pihentem, így szép lassan elmúlt, de nagyon sokáig bennünk volt a para, hogy be kéne menni az ügyeletre, mert ez nem lehet normális. Én jeleztem a dokinak a következő találkozónkon, azt mondta orgazmus hatására gyakori, de ha nem esik jól, nem érzem úgy, hogy ez rendben van, akkor ne csináljuk... Nyilván nem látott semmi rendelleneset, ezért rámbízta. Hát én nagyon nem éreztem úgy, hogy ez így jó és a férjem is egyetértett ebben.

Jelezd az orvosodnak azért, ha pedig nem múlik el, akkor keresd felm

2023. dec. 5. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem sex idejéig tartott utána már nem sokáig 1#
2023. dec. 7. 17:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!