Kinél mikor kezdődött a hányinger/hányás?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 6+2 hetes és eddig szerencsére csak 1-1 alkalommal éreztem enyhe hányingert. Szerintetek van rá esély, hogy megúszom és nem lesz már rosszabb?2023. dec. 4. 10:04
11/12 anonim válasza:
12 hetes vagyok, eddig se hányinger, se hányás se szagundor, semmi tünet. Nem jött meg 3 hónapja és ennyi🙂
Nem mindenkinél vannak rosszullétek.
12/12 anonim válasza:
Kisfiammal semmi bajom nem volt egész terhességem alatt!
Kislányommal már az elmaradt menstruációkor kezdődtek a nagyon durva hányingerek meg szédülések ez tartott 15 hétig.
Most az ikrekkel 6 hétig semmi bajom nem volt na de utána a 6. héttől brutál hányinger és rossz közérzet. Most vagyok 9 hetes remélem nem tart sokáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!