Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a flowmetria eredményem...

Ha a flowmetria eredményem nem jó 25 hetesen, akkor mit fognak csinálni?

Figyelt kérdés
2023. dec. 1. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak az orvos fog tudni választ adni. Csak abból, hogy nem jó a flowmetria, semmi más részlet nem derül ki.
2023. dec. 1. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Engem befektettek a kórházba. Heti két ultrahang vizsgálat volt, sok pihenés, sok folyadékot kellett inni, Clexane-t kellett szúrni(bár azt nekem alapból a terhesség elejétől). A 36.héttől naponta volt NST és heti két ultrahang. 25 hetesen kerültem be, a 39.héten császároztak meg végül. Szerencsére teljesen egészségesen született a babánk.
2023. dec. 1. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg be fognak fektetni. Nst és flow lesz felváltva nézve
2023. dec. 1. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Befektettek a kórházba és clexanet kezdtek szúrni. Azt mondták, ha nem lesz javulás, akkor kiveszik a babát. Szerencsére minden rendben lett. A clexanet a terhesség végéig szúrni kellett.
2023. dec. 2. 17:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Hány hetesen fektettek be?

Császáros lettél vagy sima szülés?

2023. dec. 2. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Befektetnek es szulesig nem engednek ki,gyakori uh es ctg /napong es semmi mast nem tudnak vele csinalni. Ha rossz az ertek kikapjak. Sajnalom :(
2023. dec. 3. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem engedik ki a szülésig. Miért ne engednék ki? Írtam üzenetet, de ide is leírom. 28 hetesen fektettek be, egy hétre tartottak bent. Jók lettek az eredmények a vérhigítótól, ezért nem vették ki. 37 hetesen elfolyt a magzatvíz, császároztak, mert farfekvéses volt.
2023. dec. 3. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Azert engedtek ki mert javultak az eredmenyeid. De az a ritka,alt.nem javul vagy romlik,akkor sajnos nem emgedik ki, en is bent fekudtem,mas okbol de akinrk nem volt jo az aramlas,azt nem engedtek ki.
2023. dec. 3. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!