30 hetes tehes vagyok és a férjem nem kívánja a szexet. Normális ez?
Köszönöm a vigasztalást :-(
Én meg is érteném a férjem, hogy nem akar szexelni, de magán a szexen kívül ezer féle képpen ki tudnánk elégíteni egymást, de ő azt sem akarja.Tényleg nem értem.
hát igen én is ettől félek, hogy rámunt.
Nem tudom, hogy mi lesz a szülés után, főleg, hogy a pici mellet még kevesebb időnk lesz egymásra.
Szerintem sem undorról van szó, csupán a féltésről. Az én férjem, amikor kiderült, hogy összejött a babó, kijelentette, hogy az utolsó hónapokban nem szeretne már velem szeretkezni. Féltené a picit. Még a 18. hétben vagyunk. Még egyelőre ezzel nincs probléma, mert ha nem is vagyunk olyan sűrűn együtt, mint előtte, azért nem hanyagoljuk egymást. De elhihetitek, hogy később sem fogom magam hagyni. Tényleg annyi, de annyi módja van annak, hogy két ember hogyan okozhat egymásnak örömet. Szerintem ne hagyjátok magatokat csajok!
Minden jót és boldog babavárást!
Szia! Remélem hat a "kicsinosítás". Sajnos mostanában nagyon sokan járnak így, ahogyan te. Jó lenne, ha leülnél a pároddal és megkérnéd, hogy mondja el a problémáit őszintén veled, a terhességgel kapcsolatban.
Egyébként egyáltalán nem normális, hogy a párod nem kíván. A barátnőmet nemrég - szülés után - hagyta el a férje egy másik nőért. Miközben azt taglaltuk, hogy vajon miért nem fekszik le vele, ő másnál kereste az efféle örömöket. Beszélj vele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!