Különleges, ritka, de SZÉP lány nevet keresünk. Nem tucatnevet, hanem ami tényleg ritka.Ötleteket tudnátok adni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 12:22
41/74 anonim válasza:
Itt a házunkban vannak 2-3 éves picilányok, 2 testvérpár Mirabella és Miléna, Csenge és Ajsa nemrég született kistestvérük Hanga
Az én lánykám Daniella.:)
42/74 anonim válasza:
Szia! Én is megosztanám az én két kedvencemet: Kamélia és Tea. A Darinka és a Orchidea is nagyon tetszik, de azok már voltak. A Kamélia névbe Dumas Kaméliás hölgy elolvasása után szerettem bele.
44/74 anonim válasza:
Borostyán-nekem ez a kedvenc nevem
45/74 anonim válasza:
Az én ritka nevű ismerőseimet Larisszának, Oféliának és Delilának hívják. Hátha tetszik valamelyik:)
48/74 anonim válasza:
Az én kislányomat Beníta Zoénak fogják hívni.
De nagyon tetszik még a Víta,Zója,Jázmin,Fédra.
49/74 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom Nikol Zoé. Nekem a Nerina tetszett, de a párom belekötött :) ha lesz még 1 lányom, az biztos,h az egyik neve Niké lesz. Régen nagyon tetszett a Virgília, Virginia. Az Alina is szép nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!